ha...n
işini insani değerler içerisinde bilimsel yöntem ve tekniklerle insanımaza yardımcı olmaya çalışan bir cerrah
i̇...ü
1992 YILI ŞUBAT AYINDA BAYBURTTA ÖĞRETMEN İKEN SAĞ AKCİĞERİMDE PNÖMOTORAKS OLDU. ERZURUM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE O ZAMAN ASİSTAN OLARAK ÇALIŞIYORDUNUZ. BANA DİREN TAKTINIZ.BENİ TEDAVİ ETTİNİZ.ÇOK İNSALCILDINIZ. EŞİMEDE HAMİLE OLDUĞU İÇİN ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.BEN ANKARA NALLIHANDA OTURUYORUM. SİZİ TEBRİK EDER. PROFESÖR OLDUĞUNUZA ÇOK SEVİNDİM. KUTLARIM. BAŞARILAR DİLERİM.İSMAİL ÖRÜNCÜ ( ÖĞRETMEN) -ANKARA NALLIHAN
i̇...ü
Necip Becit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necip Becit, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Necip Becit adresi nerede?Necip Becit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dörtyol, 2070. Sokak NO:3/4 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necip Becit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necip Becit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necip Becit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necip Becit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necip Becit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necip Becit hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Necip Becit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Damar Hastalıkları
Afyonkarahisar Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Afyonkarahisar Kalp çarpıntısı
Afyonkarahisar Kalbin Hızlı Atması
Afyonkarahisar Kalp Hastalıkları
Afyonkarahisar Kalp Romatizması
Afyonkarahisar Kalp Yetmezliği
Afyonkarahisar Derin Ven Trombozu (DVT)
Afyonkarahisar Muskuler Brıdge
Afyonkarahisar Mitral Yetmezlik