Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bilişsel Rehabilitasyon
Denver Gelişim Tarama Testi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Ergoterapi Randevusu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bilişsel Rehabilitasyon
Denver Gelişim Tarama Testi
İstanbul
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Frostig Görsel Algı Testi
Kognitif Rehabilitasyon
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
İstanbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pediatrik Rehabilitasyon
Çocuk Gelişim Testi
n....m
İyi ki Necip hoca ile yollarımız kesişti, oğlumun gelişimde gözle görülür ilerlemeler kat ettik, algısının açılması, söylenenleri anlama, bir çok yönergeyi yerine getırmesı, bizim için zor olan bu gelişim basamakları Necip hoca ile beraber kolaylıkla geçildi ve ilerlemeye de devam ediyor.Çocuğunuzun gelişimde bi farklılık görüyorsanız mutlaka Necip hoca ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
y.....
Çocuğum için yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine Necip hocaya başvurduk
Çocuğumun davranışlarında ve geri olduğumuz konularda çok faydasını gördük. Evde yapmamız gerekenleri ve verdiği bilgilerle iyi ilerleme yakaladık. Çevremizde bulunan tanıklarımızda çocuğumdaki değişmeleri farkettiler. Eğitim sürecimizden memnun kaldık necip hocamızı tavsiye ederiz
Necip Sürücü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necip Sürücü, Ergoterapi, Çocuk Gelişimi. Size Necip Sürücü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Frostig Görsel Algı Testi, Ergoterapi.
Necip Sürücü adresi nerede?Necip Sürücü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necip Sürücü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necip Sürücü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necip Sürücü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necip Sürücü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Necip Sürücü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necip Sürücü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necip Sürücü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necip Sürücü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Necip Sürücü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necip Sürücü hangi sigortaları kabul ediyor?Necip Sürücü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.