Mimar Sinan Mh. İsmet İnönü Bulv. No:211/2 Nair Apt. (Türkiş Eğitim Merkezi yanı - İDAŞ Yatakları / Onur Mobilya üstü), Samsun
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Vajinismus Tedavisi
Psikoodak - Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık
1997 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü Lisans (1997)
Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Ensititüsü’nde “ Klinik Psikoloji” Yüksek Lisans (2001)
Kurucusu olduğu ''Psikoodak - Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık'' ta hizmet vermektedir.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Necla Afyonkale Talay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Necla Afyonkale Talay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necla Afyonkale Talay, Psikoloji. Size Necla Afyonkale Talay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Necla Afyonkale Talay adresi nerede?Necla Afyonkale Talay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mh. İsmet İnönü Bulv. No:211/2 Nair Apt. (Türkiş Eğitim Merkezi yanı - İDAŞ Yatakları / Onur Mobilya üstü) Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necla Afyonkale Talay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necla Afyonkale Talay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necla Afyonkale Talay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necla Afyonkale Talay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Necla Afyonkale Talay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necla Afyonkale Talay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necla Afyonkale Talay ile iletişime geçmenizi öneririz.