Online Randevu Takvimi
etkin değil
Görüşler içerisinde ara
öm...l
Kız arkadaşımla yaşadığımız problemlerden dolayı çift terapisine gitmeye karar verdik. Psikolog araştırırken arkadaşım Necla hanımı önerdi bu şekilde yollarımız kesişti. İki aydır gidiyoruz, kız arkadaşımla yaşadığımız çoğu problemin üstesinden geldik. Tecrübeli ve iyi bir psikoterapist. Şu an Psikolog arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim. İyi ki yolumuz kesişti Necla hanımla.
su...m
Yaklaşık 7-8 aydır Necla hanımla görüşüyoruz.Panik ataklarım ve geçmişte yaşadığım kötü olaylardan dolayı terapi almaya karar verdim. Seanslara başladığım zamanlar anlatacaklarım konusunda kendimi kötü hissediyordum çekiniyordum fakat Necla hanımın güleryüzlülüğü ve samimiyeti sayesinde kendimi güvende ve rahat hissederek yaşadığım şeyleri rahatlıkla anlatabildim. Su anda ataklarım sayesinde azaldı ve kendimi daha iyi hissediyorum. Her seans kaygılarımın daha da azaldığını hissediyorum. İyi ki Necla Hanımla terapiye başlamışım.
Kendisi her anlamda alanında yetkin bir psikoterapist, kaygılarımı azaltmamda ve kendimi tanımakta önemli adımlar attım sayesinde. Necla Hanım’ın derin anlayışı ve durumlara birden çok bakış açısıyla bakması her konuda çok destekleyici.
si...m
Necla Hanım ile 2 senedir sosyal anksiyete bozukluğu vesilesiyle bir araya geliyoruz. Çocukluğumdan beri yaşadıklarımdan ötürü kendimle ilgili düşüncelerim yetersizlik ve karamsarlık ekseninden ileri gitmeyince cesaretimi toplayıp terapiye başlamaya karar verdim. İyi ki Necla hanım ile tanıştım. Önceki psikolog tecrübelerimden ötürü bu konuda da şanssız, yetersiz hissediyordum. Bu düşüncem, sayesinde değişti. Kendimi tanımam için doğru sorular sordu, ufak tüyolar verdi. Kendisinin olgun, sevecen, realist duruşu bana güven veriyor. “Keşke böyle bir arkadaşım olsaydı da terapiye gerek kalmasaydı.” diyorum bazen. Kendisine veda etmeyi istemem ama umarım en kısa zamanda sosyal anksiyeteyi yenerim:)
he...i
Uzun araştırma sürecimin sonunda Necla Hanım'dan destek almaya karar verdim, kendisinin en belirgin ve en sevdiğim özelliği güler yüzlülüğü, samimiyeti ve daha ilk görüşmeden verdiği güven oldu. Her konuda rahatlıkla konuşabileceğiniz kadar arkadaşlık samimiyeti veren ve bir o kadar da profesyonelce bir yaklaşım içinde yargılamadan dinleyen, anlayan tam yerinde sorduğu sorularla düşüncelerinize ışık yakan ve farkındalık sağlayan çok iyi bir dinleyici. Hiç düşünmeden herkese tavsiye edebileceğim tek isim diyebilirim.
Ben çok memnunum Necla Hanım'dan.Geçmişte var olan bir ilişkim vardı, bir de geçmişim çok sıkıntılıydı.Bu nedenle tercih ettim.Necla Hanım'dan çok memnun kaldım.Necla Hanım'a teşekkür ederim.Necla Hanım'la görüştükten sonra kendimi çok iyi hissettim, eski mutlu hayatıma geri dönebildim.Seanslarımıza devam ediyor olacağım.
y.....
Necla Hanım işinin ehli bir psikolog, panik ataklarım vardı ve sürekli kaygılıydım yaklaşık 1 senedir kendisini görüyorum ve hayat kalitem %200 arttı. Kendisine buradan teşekkür etmek isterim, doğru psikoloğu bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu tür problemleri olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
ra...
Necla hanımdan çok memnun kaldım. Anksiyete ve depresyon teşhisi almıştım kendisiyle psikotepi seanslarına başladığımızda. Birkaç aydır devam ediyorum çok şükür hiçbir şikayetim kalmadı şuan için. Ama seanslarıma devam edeceğim, teşekkür ederim kendisine, tavsiye ederim.
Necla Tarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necla Tarı, Psikoloji. Size Necla Tarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi.
Necla Tarı adresi nerede?Necla Tarı adresini belirtmedi. Necla Tarı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Necla Tarı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necla Tarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necla Tarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necla Tarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necla Tarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Necla Tarı hangi dilleri konuşuyor?Necla Tarı ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Necla Tarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necla Tarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necla Tarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necla Tarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Necla Tarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.