Prof. Dr.
Burun Estetiği
El Cerrahisi
Göz Kapağı Estetiği
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Kulak Estetiği
Maksillofasiyal Cerrahi
Meme Estetiği
Normal randevu
ra...
7 gün önce Necmettin Bey’e rinoplasti ameliyatı oldum. İyi ki de olmuşum..! İnanılmaz rahat bir ameliyat süreci istiyorsanız ve gereksiz herşeyden uzak kalmak istiyorsanız tek adres diyebilirim, harika bir burnum var sanki kalemle çizilmiş gibi doğal ve bana ait sonsuz teşekkürlerr..
ne...r
Düşmüştüm gözümün kenarına çömlek battı yarık açılmıştı gittiğim diğer 2 hastahanede dikiş atılamadı iyiki beni medicanaya gidin demişler Necmettin dokturunuzla tanıştım kendisine çok teşekkür ederim iyiki tanıdım çok ilgili bilgili acımı unutturan ve kendi mesaisi bittiği halde bana yardımcı oldu tekrar teşekkürler iyiki sizi tanımışım
si...z
Hayatımda tanıdığım en harika insan o sadece bir doktor değil bence o bir baba gibi merhamet dolu biri. 2 kere operasyonumu gerçekleştirdi ve ikisinde de çok ama çok ilgiliydi
du....
Sevgili doktorum o kadar ince o kadar kibar bir insan ki. Ameliyatımı çok başarılı bir biçimde gerçekleştirdi, 2. Günü ayağa kalktım. Gerek ilaç seçimi olsun gerek bilgi birikimi olsun, hepsinde çok başarılı bir hekim. İyi ki tanışıp Necmettin hocam da karar kılmışım diyorum. Tüm ekibinden, Medicana international personelinden çok memnun kaldım.
ku...g
1 temmuz 2014 te burun ameliyati oldum.necmettin beyden ve hastaneden cok memnun kaldik.ameliyat sonrasi agrisiz kanamasiz hic sorun cikmadan gecti.sekil konusunda cok net konusmadim sadece dogal olmasini istedim elimle cizsem belki bu kadar istedigim goruntuyu yapabilirdi necmettin bey. Tabi bu gorecelidir... 1 ay sonra arkadasim da ayni ameliyati gecirdi ondada ayni memnuniyet mevcut.guvenerek gidebilceginiz cok ilgili kibar bi doktor.
ar...r
27.8.2014 Tarihinde Eşimin Baş dönmesi nedeniyle yere düşüp burnunun üst kısmında ciddi şekilde açılma olmuşve kanama devam ediyordu.Acilen Medicanaya ulaştığımız andan itibaren gerek acilde çalışan personelin ve gerekse Prof.Dr.Necmettin Kutlu hocamın hastaya yaklaşımı ve güven verici tavrı ,Bize tüm endişe ve üzüntülerimizi unutturdu.Sabırla ve itina ile açılan yaraya gerekli cerrahi müdahaleyi yaparak evimize gönderdi.Eşim ve Ben KUTLU hocam gibi doktorları karşımıza çıkardığı için ALLAH'ımıza şükrettik.Teşekkürler tüm Acil çalışanları ,Teşekkürler saygıdeğer Hocam iyiki varsınız.
Necmettin Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necmettin Kutlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Necmettin Kutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Randevu, El Cerrahisi, Burun Estetiği, Maksillofasiyal Cerrahi, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Kulak Estetiği, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu.
Necmettin Kutlu adresi nerede?Necmettin Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necmettin Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necmettin Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necmettin Kutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necmettin Kutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Necmettin Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necmettin Kutlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Necmettin Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Necmettin Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necmettin Kutlu hangi sigortaları kabul ediyor?Necmettin Kutlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Sarıyer Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (14)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Beylikdüzü bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra