ab...k
Necmi hocam beni yaklaşık 1 yıl önce hemoroid ve anal fissür ameliyatı yapmıştı harika bir doktor ve şu anda şikayetlerimden eser kalmadı
Annemin daha önce böbrek ameliyatında, şimdi de mide fıtığı ve hemeroid ameliyatlarında kendisinden çok memnunuz.
Özellikle ilgisi müthiş. Bilgisi konusunda hiç bir şüphemiz yok zaten. Çok teşekkürler.
.....
Hastaligimin bir nimeti olarak gördüğüm doktorum hocam abim amcam içten samimi güven duyduğum adamın ismidir necmi kurt Rabbim ömrüne bereket versin ... Paraya önem vermeyen gerçekten hastalarını dert edinen ve ciddi anlamda ilgilenen cok merhametli bir cerrahtir... Sizi iyi ki tanimisiz... İyi yurekli guzel insan..
fo...n
Dalında güvenilebilecek bir hocamızdır.
ce...n
Sayın dr. Necmi beye tesekkur ederım. Fıtık amelıyatı oldum. Cok rahatım. Allah razı olsun hocam
ar...z
Herşeyin parayla ölçüldüğü bir zamandayız..... Doc.Dr.Necmi Kurt mesleğini çok seven ve mesleğinin insan hayatı için ne kadar önemli olduğunun farkında olan bir doktor.Mesleki ve şahsi donanımını anlatmaya kelimeler yetmez.Hastaları için bir psikolog,bir cerrah,bir baba,bir ağbi. Evet böylede insanlar varmış dedirtiyor. Arzu ÖZ
fa...r
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3.Cerrahi Bölümü Klinik Şefi Doç.Dr.Necmi Kurt ve ekibine annemin ameliyatı ve daha sonrasında, yattığı süre içeriside göstermiş oldukları güleryüz, ve alakları için gönülden teşekkür ediyorum.3.Cerrahideki tüm çalışanların hepsi harika insanlar.
ay...a
doktorum sayın neçmi bey dünya da bile eşi bulunmaz bir doktordur uyguladığı tedaviden çok memnun kaldımyakınlarıma tavsiye ederimonun ğibi insanlarçok sıkgelmiyorlar yer yüzüne tanrıya bir kez daha teşşekkür ediyorum seni yeryüzüne ğönderipkarşıma çıkartığı için
Necmi Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necmi Kurt, Genel Cerrahi.
Necmi Kurt adresi nerede?Necmi Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mah. İnönü Cad. Vardar Apt. No: 14/30 A Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necmi Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necmi Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necmi Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necmi Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necmi Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necmi Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Necmi Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar