Doç. Dr.
Dövme Silme
Epilasyon
Esd (Sedimantasyon)
Doç.Dr.Nedim Sarıfakıoğlu
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Doç.Dr.Nedim Sarıfakıoğlu
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Jinekomasti
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Doç.Dr.Nedim Sarıfakıoğlu
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Mikrodermabrazyon
PRP
PRP Saç Tedavisi
Doç.Dr.Nedim Sarıfakıoğlu
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
Doç.Dr.Nedim Sarıfakıoğlu
2008 yılında Üniversite Doçenti ünvanı aldım. O zamandan 2012 yılına kadar özel sektörde vakıf hastaneleri ile farklı sağlık kuruluşlarında danışman ve kadrolu olarak çalışma ve araştırmalarımı sürdürdüm. 2012 yılında Gestalt Estetik ve Cerrahi Pratikler adını verdiğim kliniği açtım.
Çalışma Algoritmam
Bütünsel yaklaşım ve Kişisel çözümler üzerine kurulu diyebilirim.
Mesleki uygulamalarımda “Bütünsel yaklaşımları kişiye özgü” beklentilere göre her kişi için ayrı ayrı planlıyorum. Değerlendirmelerimde Gestalt algı prensiplerine göre çalışıyor, plastik cerrahi ve özelde estetik (cerrahi) uygulamalarının birer sanatsal eser olduklarından ziyade sorumluluk ve bilgi gerektiren birer “tıbbi uygulama” olduğuna inanarak çalışıyorum.
Bu amaçla kaleme aldığım, Estetik ve Cerrahi Pratiklerin “10 Şartı” yazımı okuyabilirsiniz.
Ana teması “Tıpta Araştırma Tipleri, Etik Kurallar ve Eser Oluşturma İlkeleri” olan başkanlığını yaptığım bir Sempozyum düzenledim, basılı kitabına editörlük yaptım (ISBN: ).
Cerrahi uygulamalarda, özellikle Estetik cerrahi pratiklerinde "Bütünsel yaklaşım ilkeleri", kişinin estetik amaçlı bir uygulamadan beklentisinin sadece fiziksel bir değişimle ile sınırlı olmadığını, kişinin bu beklentisinin altında psikolojik ve/ya sosyal ihtiyaçlarının da olduğu gerçeğinin farkında olmaktır.
Çoğu konjonktürel, gerçekçi olmayan hasta beklentilerinin karşılanması için cerrahın çok iyi bir gözlemci ve donanımlı bir klavuz olması gerekir. Bu nedenle hasta görüşmelerimde hastayı ikna eden değil bilgi veren konumda olmayı seçerek, sadece uygun ve yeterli olan kişilere tıbbi müdahalede bulunmayı seçerim.
"Estetik ve Plastik Cerrahinin 40 Tonu" adlı makalem bu konunun sosyolojik ve felsefi bir açılımıdır.
Ankara’da 14/04/2015 tarihinde konusu “Tıp Mesleklerinde Sınır İhlalleri” olan interdisipliner bir Çalıştay düzenledim ve başkanlığını yürüttüm. Etkinlik daha sonra yine kitap haline getirildi. (ISBN: ). Çalıştayın amacı, tıp mesleklerinde sınır ihlallerinin olmaması için uzmanlık tanımları ve liyakat kültürü üzerine bir bilgi füzyonu oluşturmaktı.
Profesyonel meslek hayatımı eşim dermatolog Prof. Dr. Evren Sarıfakıoğlu ile beraber Tepe Prime Avenue iş merkezinde sürdürüyoruz. Bilgi Füzyon Topluluğu kurucu başkanıyım. Yaklaşık 6 yıldır, Sağlık Kampı günlükleri adı altında gönüllü bir gruba "KeNdim Olma Deneyimi" temalı eğitim ve seminerler veriyorum.
Güzellik bütünle uyumdur, patenti bize ait olan çalışma mottomuzdur.
Tüm işlerinizde kolaylıklar, çalışmalarınızda başarılar dilerim,
Saygı ile
ul...a
Ben Ulviyya Alıyeva.Nedim Hocayla7 yıl önce tanıştık.Burun amelyatı yaptırdım.O kadar doğal yaptı ki asla fark edilmiyor.Nedim Hoca hastaya btünsel bakmaktadır.2 hafta önce de bişoktomi,çene implantı ve gıdı liposakşın yaptırdım.Harika bir doktor.Kesin ve kalıcı çözümler yapar.Sizin gerçek güzelliğinizi ortaya çıkartır.Çok bilgili bir hoca.Ondan başka asla kimseye kendimi emanet edemem.Çünkü vizyon olarak çok ilerigörüşlü biri.Size bakımca ne istediğinizi ve neyin yakıştığını anlar.Doğallıktan yana
na...k
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen meme küçültme ameliyatı için sonsuz minnettarlığımı iletmek istiyorum. Ameliyat sürecinde gösterilen profesyonellik, özen ve insan odaklı yaklaşım beni derinden etkiledi. Bu süreçte hissettiğim güven duygusu, Nedim hoca ile çalışmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Ameliyat öncesi danışma süreci, bana detaylı bilgi vermesi ve her adımda kararlılıkla yönlendirme yapması, benim için çok değerliydi. Ameliyatın kendisi beklediğimden daha sorunsuz geçti ve sonuçlar muhteşem oldu. Şimdi daha rahat ve özgüvenli hissediyorum, bu değişimi sizinle yaşamak benim için gerçek bir mutluluk.
Ayrıca, ameliyat sonrası süreçteki takibi ve ilgisi de takdire şayandı. Her zaman benimle iletişimde kaldı, herhangi bir sorum veya endişem olduğunda yanımda olduğunu hissettirdi.
Nedim hocaya ve harika ekibine minnettarım. Sizin gibi bir doktora sahip olduğum için çok şanslıyım. Hayatıma dokundunuz
a....
Meme dikleştirme ameliyatı kararı alıp Nedim hocaya ön görüşmeye gittim. Aklımdaki birçok sorumun cevabını ben sormadan verdi. Cana yakınlığı ve bilgisi çok memnun etti beni. Görüşmeden çıkarken aldığım karardan daha emin ve mutluydum.
Cilt gençleştirme ve yenileme gibi işlemler için uzun süredir iyi bir doktor arayışım vardı. Nedim Hoca'ya webdeki çok uzun araştırmalarım sonucunda ulaştım. Muayeneden sonra gerekli gördüğü cilt işlemlerini bana açıkladı, uygulama için bir plan hazırladı ve hızlıca başladık. Bu hafta 3. işlem için gittim ve güzel sonuçlar almaya başladım. Eşim de bendeki değişiklikleri fark edince randevu almak istedi. Nedim Hoca son derece nazik, alanında yetkin, güzelliğe bütün olarak bakan, danışanın kaygılarını anlayan ve daha sorulmadan yanıtlayan bir hekim. Fonksiyonel tıp, yaşam kalitesi arttırma ile ilgili konularda verdiği bilgiler de benim için çok değerli.
Nedim Bey’e yıllardır botoks, dolgu ve estetik operasyonlar için giyorum ve her seferinde mutlu ayrılıyorum. Bana her aşamayı detaylı bir şekilde açıklıyor. Tüm işlemlere bütünsel olarak yaklaştığı için ihtiyacım ne ise onu uyguluyor. Ve en güzeli o kadar doğal oluyor ki kimse işlemleri anlamıyor, söylediğimde de inanmıyor. Güler yüzü, işine verdiği önem, titiz ve detaycı yaklaşımı size güven verecek emin olabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Nedim hocama 7 nisan 2023 tarihinde jinekomasti sorunum için muayene olmaya gittim, Nedim hocam süreç hakkında bilgilendirmesini yaptı ve on dakika içinde ameliyat olmaya karar verdim. 11 nisan 2023 gününe ameliyat tarihi alındı. Ameliyat 5 yıldızlı bir hastanede yapıldı, sabah 07.30 da hastaneye giriş yaptım, saat 16:30 da taburcu oldum, bu süreçte hastane personeli her konuda yardımcı oldular, çok ilgiliydiler. Ameliyat sonrası ilk iki gün hafif ağrı oldu, üçüncü gün ağrılarım geçti. Nedim hocamın sayesinde üçüncü gün normal yaşantıma devam edebildim. Bu gün 15.gün kontrolüm yapıldı hiçbir şişlik , morluk ve ameliyat izi olmadan süreci tamamladım. Bu sorunun tek çözümü ameliyat , böyle bir sıkıntınız varsa hiç düşünmeden Nedim hocamı ziyaret edebilirsiniz, kullandıkları ve geliştirdikleri yöntemle ağrı, sızı, şişik v.b. sorunlar olmadan hastalığınızdan kurtulun. Nedim hocama çok teşekkür ederim yıllardır çektiğim sıkıntıdan beni kurtardı.
sa...c
Yillardir sikintisini cektigim jinekomasti sorunum icin nedim hocama basvurdum. Ameliyat oncesinde de sonrasinda da cok ilgiliydiler. Bu alanda en iyisi oldugunu gosterdi nedim hocam. Ameliyat cok iyi bir hastanede sorunsuz yapildi. Oglen girdigim hastaneden aksama sikintimdan kurtulmus sekilde yuruyerek ciktim. Ameliyat sonrasi tum ihtiyaclarimi kendim halledebilecek durumdaydim. Zaten Nedim hocam ameliyat icin ne soylediyse hepsini eksiksiz gerceklestirdi.Gonul rahatligiyla Nedim hocama guvenebilirsiniz.
d.....
İkiz gebelikten sonra karın bölgemde sarkma oluşmuştu. Sekiz senenin sonunda abdominoplasti ameliyatına girmeye karar verdim. Gözümde büyüttüğüm operasyon, Nedim Bey ile daha ilk tanışmamızda kolaylıkla aşılabilecek bir adıma dönüştü benim için. Nedim Bey ve ekibinin yaydığı pozitif enerji, her ayrıntıyla titizlikle ilgilenmeleri, hiçbir konuda risk almayıp en küçük detayına kadar araştırmaları, sabahın 6'sında bile arayabilmenin verdiği güven duygusu, süreci pürüzsüz geçirip hayallerime kavuşmamı sağladı. Operasyon sürecinde ve sonrasında hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ellerinize emeğinize sağlık. Hayallerimi bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Nedim hocama senelerdir devam eden ve beni rahatsız eden jinekomasti problemim sebebiyle başvurmuştum, detaylı anlatımları, sorularıma verdiği tatmin edici cevaplar ve daha önce kendisi hakkında okuduğum görüşler beni ameliyat olmaya ikna etti. Ameliyat tam teşekküllü bir hastanede yapıldı ve sonuç tam olarak istediğim gibi oldu, sabah 8 de hastaneye girdim ve öğlen 2, 3 gibi jinekomasti problemimden tamamen kurtulmuş bir şekilde hastaneden çıktım. Sonraki süreçte ufak tefek hassasiyetler ve şişlikler olabiliyor ancak aldığım güzel sonuç yanında bunların hiçbir önemi yok. Ameliyat bittikten sonrada sürekli olarak benime ilgilendiler ve kontrollere gittim, bu aşamada özellikle sorduğum her soruya cevap veren ve bana yardımcı olan Gülsüm hanıma çok teşekkür ederim. Son olarak tekrardan başta Doç. Dr. Nedim Sarıfakıoğlu olmak üzere bu başarılı sonucun alınmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
er...s
Jinekomasti problemi için Nedim Hoca'ya başvurmuştum, saolsun Nedim hoca çok ilgili ve sempatikti ve beni jinekomastiden başarılı ve profesyonel bir biçimde kurtardı. Aynı durumdan muzdaripseniz kesinlikle Nedim hocayı tavsiye ederim.
Nedim Sarıfakıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nedim Sarıfakıoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Nedim Sarıfakıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominoplasti, Baldır Protezi, Bariatrik Cerrahi, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Burun Estetiği, Cilt Estetiği, Cilt Yenileme.
Nedim Sarıfakıoğlu adresi nerede?Nedim Sarıfakıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepe Prime Avenue B Blok Kat:6 Daire:60 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nedim Sarıfakıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nedim Sarıfakıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nedim Sarıfakıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nedim Sarıfakıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nedim Sarıfakıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Nedim Sarıfakıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nedim Sarıfakıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nedim Sarıfakıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nedim Sarıfakıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 134 hasta / danışan, Nedim Sarıfakıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra