d.....
doktor nedim hocam burun ameliyatımı yaptı. tecrübesi ve ilgisiyle çok güzel bir burna sahip oldum. ameliyat sonrası hiçbir olumsuzluk yaşamadım.hocama çok teşekkür ederim.
me...n
DOKTOR NEDİM BEY'e, VASER LİPOCTION TEKNOLOJİSİ ile Ameliyat olmak için müracaat ettim. Hem gıdı bölgesinden hemde ense bölgesinden yağ aldırdım. Ameliyat öncesi ve sonrası ağrısız geçti. Bir gün sonra taburcu oldum. Gayet iyi ve sağlıklıyım. Sizinde herhangi bir bölgenizde yağlanma varsa DOKTOR NEDİM BEY'e gelerek VASER LIPOCTION UYGULAMASI ile ameliyat olmanızı tavsiye ederim. DOKTOR NEDİM BEY çok nazik huylu, anlayışlı, estetik alanında çok başarılı, sizi çok dikkatli dinleyen ve işinde gerekli özeni gösteren çok iyi bir cerrahtır. İyiki bu doktora randevu almışım. Estetikle alakalı bir probleminiz olduğunda MUTLAKA bu doktordan muayene randevusu alarak muayene olun. ESTETİK Ameliyatlarınızı PROF. DR. NEDİM SAVACI BEY'e GÜVEN'le yaptırabilirsiniz.
Nedim Savacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nedim Savacı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Nedim Savacı adresi nerede?Nedim Savacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Akyokuş Sk Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nedim Savacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nedim Savacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nedim Savacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nedim Savacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nedim Savacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nedim Savacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nedim Savacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Meram bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra