Nefroloji, Çaykaya, Çankaya
Kızılırmak Mahallesi Mevlana Bulvarı Kale Ofis No:150/77 Çukurambar, Ankara • Harita
Nüket Rüzgaresen Muayenehanesi
Neorama İş Merkezi Beştepe Mah Yaşam Cad No 13 Kat 15 Daire 70 Söğütözü, Ankara • Harita
Prof Dr Beril Akman Muayenehane
Meşrutiyet Cad. No:22/7 Kızılay, Ankara • Harita
Prof. Dr. Müjdat Yenicesu Kliniği
Ankara • Harita
Medicana International Ankara
Nefroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Özel Koru Ankara Hastanesi
Nefroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi 2157. Sokak Pınar İş Merkezi No:4 Daire 6, Çankaya • Harita
İhsan Ergün Ofis
Ankara, Çankaya • Harita
Doktor Muayenehanesi
Ankara • Harita
Doktor Muayenehanesi
Ümit mah. Doğan Taşdelen bulvarı Çamlıca Bulvar Sitesi no:58 daire:1 Çankaya , Ankara • Harita
Arzu Akgül muaynehanesi Ankara
Çankaya • Harita
Doktor Muayenehane
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
Nefroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, İmmünoloji, Çocuk hematolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaKızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı • Harita
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Nefroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaKızılay Sok.No:4 Sıhhıye, Altındağ • Harita
Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi