Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
TrakyaDent Diş Sağlık Grubu
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
TrakyaDent Diş Sağlık Grubu
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
t....y
Dt. Nehir Deniz sayesinde başladığım implant tedavi sürecim harika geçiyor, ilgi ve alaka çok iyi başarılarınızın tedavimi dilerim.
gü...l
Nehir Hanıma porselen kaplama tedavimin planlaması için başvurdum. Tedavi öncesinde tedavi ve süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Kendisinden çok memnun kaldım. Diş Hekimi Nehir Deniz’e ve güler yüzlü karşılamasıyla tedavi sürecimde yardımcı olan hasta danışmanı Hakan Beye teşekkür ederim.
k.....
Diş ağrım sebebiyle araştırarak Nehir Hanım'a ulaştım. Çok kibar bir doktor. Detaylı olarak muayenemi yaptı. Gerekli tedavi planını hazırladı. Tedavi süreci konusunda da beni bilgilendirdi. Yaklaşımından ve ilgisinden çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.
Diş ağrısı sebebiyle gittim. Diş çürüklerim vardı. Araştırarak Nehir Hanım'a ulaştım. Çok tatlı bir hanımefendi. Tüm sorularımı detaylı olarak cevapladı. İlk gittiğimde tedirgindim ama yaklaşımı sayesinde o endişemi yendim. Ön dişlere estetik dolgu ve normal dolgular yapıldı. Çok iyi rahat geçti tedavi. Sonrasında da ağrım olmadı. Hastasına samimi bir ilgisi var. Çevremde de önerdiğim br doktor.
Zirkonyum tedavisi için araştırarak gittim Nehir Hanım'a. Detaylı bir muayene yaptı. Tüm alternatiflerle ilgili beni detaylı bilgilendirdi. Hangi işlemin benim için daha iyi olabileceği konusunda yardımcı oldu. Şu an karar verme aşamasındayım. Yakında tedaviye başlayacağız. Nehir Hanım çok naif bir doktor. Çok memnun kaldım. Çevremde de herkese tavsiye ediyorum.
Uzun süredir 20'lik dişim ağrıyordu. Diş hekiminden korktuğum için gidemiyordum. Arkadaşımın tavsiyesiyle Nehir Hanım'a gittim. Çok güzel detaylı muayene etti. Lokal anestezi altında diş çekimimi yaptı. Hastaya karşı çok sıcakkanlı ve ilgili bir hekim. Yaklaşımı çok güzel ve samimi. Sayesinde diş hekimi korkumu yendim. İşlem ve sonrası da çok güzeldi. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnun kaldım.
Diş ağrısı sebebiyle araştırarak ulaştım Nehir Hanım'a. Detaylı bir muayene yaptı. Tedavi planını belirledi ve yönlendirdi. Nehir Hanım güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Süreçle ve işlemlerle ilgilide detaylı olarak bilgilendirdi. Genel anlamda hem uyguladığı muayeneden hem de yaklaşımından memnun kaldım.
r....ç
İmplant tedavisi hakkında bilgi almak istemiştim dt nehir hanım acıklayıcı bir dille anlamadıgım ne varsa anlattı ve korkum endişem azaldı. Onun sayesinde artık dişçi fobim neredeyse kalmadı. Harika bir oral diagnoz hekimi teşekkürler
Nehir Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nehir Deniz, Diş Hekimi. Size Nehir Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Nehir Deniz adresi nerede?Nehir Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mustafa Kemal Paşa,Atatürk Cad. Mehtap Sok. N. 7 Çerkezköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nehir Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nehir Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nehir Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nehir Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nehir Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nehir Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nehir Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nehir Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nehir Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nehir Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?Nehir Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.