NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü -1 Caddesi (Doktorlar Caddesi) YALÇIN KILIÇOĞLU PLAZA Plaza No:13 Kat:6 Daire:57 Tepebaşı, Eskişehir

Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Bonding

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler +14 daha fazla

Diş Teli Tedavisi

Erken Ortodontik Tedavi

Estetik Braketler

NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ

2007 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuş, Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'nda 2009-2014 yılları arasında Doktora ve Uzmanlık eğitimlerini almıştır. 2015-2019 tarihleri arasında Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde, 2019 Şubat ayından itibaren kendi muayenehanesinde Ortodonti Uzmanı olarak hizmet vermektedir.

Makaleler

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

Kızımın diş teli tedavisi için gittiğimizde başlarda oluşan tüm korku ve endişelerimizi gidermeyi başardılar, diş telinin yanı sıra duruş bozukluğu ile ilgili verdikleri yöntemlerle kızımın çok daha hızlı sonuç almasını sağladılar. Tedavinin her aşamasında ürünleri orijinal ve birinci sınıf kaliteydi. Bu sayede daha çok verim alarak güzel bir tedavi süreci geçirdik.

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

Diş teli tedavisi için kendi şehrimde bulunan doktorlara muayene olduktan sonra içime sinmeyerek bir karar vermem gerekiyordu. Bu aşamada arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine komşu ilde bulunan Nejla hanıma da muayene oldum. Henüz muayene koltuğundayken içime sinerek kararımı vermiştim bile. Diğer doktorların aksine yaptığı muayeneden bile bu konuda ne kadar profesyonel olduğunu ve benim için tercih edebilecek en iyi doktor olduğunu anladım. Yapmış olduğu ön muayenede tedavi sürecime dair olabilecek tüm detayları benimle paylaştı ve dediği gibi de hiçbir sürpriz yaşamadan tedavimi bitirdim. Sağlık memuru olduğum için tıbbi araç ve gereçlerin steril olup olmadığına ister istemez dikkat ediyordum ve bir defa bile yanlış bir uygulamalarını görmedim, muayenehane zaten tertemiz hijyen konusunda hiçbir tereddütünüz olmasın. Tedavim süresince her daim güler yüzle karşılandım doktorluğu gibi kendisi de çok iyi bir insan, diş teli tedavisi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

2 yıl önce dislerimde yamukluk vardı ve buraya tedaviye geldim, once aparey tedavisi gordum ve daha sonra 1 yil dis teli tedavisi gordum. Bugün tellerim çıktı cok guzel oldu cok memnunum çok hijyenik ve titiz çalışıyorlar doktorum cok güler yüzlü size de tavsiye ederim

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Ortodontik Tedavi

Merhaba, oğlumun çıkamayan köpek dişinin durumunu öğrenmek için gittik. Köpek dişi yerine azı dişinin geldiğini ogrendik. Yapılan açıklamada bu dişin döndürülerek azı dişinin yerine getirilmesi gerektiğini oldu. Tedavide vidalı aperey kullanıldı, her ay kontrole gidip geldik. Sonrasında diş telleri takılarak devam edildi. Bu süreç boyunca duruş bozukluğu ile ilgili de tedavi yapildi. Egzersizler ile duruşumuz da düzeldi. Tedavi sürecimiz iki yıla yakın devam eden tedavimizi dün sonlandırdık. Tedaviden çok memnun kaldık. Güzel bir diş görünümüne ve duruşa kavuştuk. Sabitleyici tellerimiz takildi ve bir sene daha kullanacağımız aperey verildi. Üç ay sonra kontrole gideceğiz.

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

Dişlerimdeki çarpıklıktan çok mutsuzdum. Nejla hocama tavsiye üzerine geldim, iyi ki de gelmişim. Kendisi çok kibar, titiz ve detaycı bir hekim. Muayenehanesi her randevuya geldiğimde pırıl pırıl tertemizdi. Tedavim boyunca sabırla tüm süreci anlattı. Hastasına yaklaşımı gerçekten çok iyi bir hekim. Ayrıca bütün randevularımda hiç beklemeden işlemlerim yapıldı. Kalite kendini hep hissettirdi. Bana kazandırdığı güzel dişler ve gülüş için tüm içtenliğimle kendisine minnettarım.Tedavi olmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

C
Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Ortodontik Tedavi

Oğlumun çapraşık diş sorunu nedeniyle yorumlar üzerine Nejla hocamın kliniğine gittik,oğlumun bir buçuk yılı aşkın süredir süren tedavisi bitti,çok memnun kaldık,Nejla hocam çok titiz,işinde çok başarılı,her aşamada bizi bilgilendirdi,kendisi gibi ekibi de çok nazik,hastalarına yaklaşımı çok iyi..klinikte hijyene çok önem veriliyor,randevularda hiçbir aksama ve sorun yaşamadık,kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim..

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

Retainer telim kırıldığı için kendisine gittim. Daha önceki doktorlar sadece ufak yamalar yapmıştı, kendisi büyük bir dikkatle çene yapımı ve dişlerimi inceledi. En uygun tedaviyi tespit ederek retainer telimi yeniledi ve bu süreç boyunca çok profesyonel davrandılar. Hem profesyonel hem çok samimi bir insan. Ben çok memnun kaldım tedavi sürecimden. Herkese tavsiye ederim.

I
Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Ortodontik Tedavi

Öncelikle nejla hocamla karşılaştığım için çok şanslıyım dişlerimdeki estetik görüntüden rahatsız olduğum için bir doktor arayışındaydım Nejla hanım bilgisiyle her seyi en ince ayrıntısına kadar tatlı tatlı anlatmasıyla, kendine olan güveniyle beni ikna etti. Dişlerimde benim farkedemediğim sorunları bulup ona uygun tedaviler uyguladı. Ekibi çok güzel herkes çok ilgili, randevularımda hiç beklemedim bir aksaklık yaşamadım Nejla hanım işinde mükemmel siz sadece doktorunuz ne derse onu yapın sonuç çok güzel oluyor.

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

Tedaviye başladığımda üniversitemden dolayı başka şehirdeydim ancak ilk günden bugüne kadar hem ben hem de Nejla Hanım ve ekibi aynı ciddiyet ve dikkatle yaklaştı. Diş düzensizliklerim, çene geriliği vardı ancak kusursuza yakın bir şekilde halloldu. Diş tellerim ve kullandığım ekipmanlar çok kaliteli malzemelerdi özellikle buna çok dikkat ediliyordu ve hijyene çok dikkat edildiğinden herhangi bir sorun yaşanmadı. Tedavi sürecinde her şey oldukça iyi ve profesyonelce gitti. Farklı şehirde olmamdan dolayısıyla randevularda bana oldukça yardımcı oldular ve onlar tarafından herhangi bir gecikme veya iptal olmadı. Doktorumun benimle olan ilgisi ve benim de tavsiyelerine uymam ile tedavim hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Konum: NEJLA İLHAN ORTODONTİ KLİNİĞİ Diş Teli Tedavisi

Oğlumun sorunlu olan dişlerinin 3 yıllık tedavi sürecinin sonuna geldik çok şükür. Tedavi sürecimizde Ortodonti Uzmanı Nejla hoca ve ekibi, oğlum ile çok yakından ilgilendi. Randevularımızda hiçbir aksaklık yaşamadık. Tedavi sürecinde, özellikle Pandemi zamanlarında gerek bekleme salonu ve gerekse tedavi bölümünde temizlik ve hijyen oldukça üst düzeydeydi. Temizlik ve hijyenden hiçbir taviz verilmedi. Doktorumuzun gayretli çalışmaları sayesinde oğlum tedavi sonucunda hiçbir diş kaybı yaşamadı, dişleri oldukça düzgün, sağlıklı ve güzelleşti, kendine özgüveni arttı. Nejla hocamızla bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine tanıştık ve kendisinden, başarılı çalışmalarından çok memnun kaldık. Ben de ortodonti sorunu olan tüm dostlarımıza, tanıdıklarımıza gönül rahatlığı ile önereceğim. İyi ki sizinle tanışmışım iyi ki sizi tercih etmişim.