Artritte Steroid Tedavisi

Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens)) +6 daha fazla

Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi

Kinesiotape(Kinezyoteyp)

Kuru İğneleme

Konum: Özel Melikgazi Hastanesi Kuru İğneleme

Benim sırtım çok ağrıyordu. Pek çok tedavi gördüm pek çok doktora gittim en son tavsiye üzerine Nejlet Özoğul'a gittim bende fibromiyanji ve kulunç tespit etti buna yönelik ESWT ve kuru iğne tedavisi uyguladı ayrıca ilaç tedavisi verdi tüm bu uygulamalar bana çok iyi geldi ilgisi için çok teşekkür ederim. Herkese Nejlet beyi tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir doktor

Konum: Özel Melikgazi Hastanesi Artritte Steroid Tedavisi

Ayağım kırıldıktan sonra ameliyat oldum.Alçı çıkarıldıktan sonra fizik tedavi gerekti.Ben Nejdet beye gittim.Sorunlarımı ve şikayetlerimi dinleyip rehabilitasyon işleminin en iyi şekilde yapılmasını sağladı .Bu süreçte sabırlı ve ilgili yaklaşımı için kendisine çok teşekkür ederim.Daha sonra bileğimde ağrı olduğu için PRP denen yeni çıkan bir yöntemle tedavi yaptı .Bundan da çok fayda gördüm.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Etrafımdaki herkese kendisini tavsiye ediyorum.

Konum: Kayseri Özel System Hospital Bel fıtığı

Nejlet bey gerçekten çok ilgili ve bütün şikayetlerimi detaylı bir şekilde dinledikten sonra bana uygun tedaviyi verdi. Ağrılarım tamamıyla geçti. Bacaklarımda uyuşma şikayetim vardı ancak tedaviden sonra uyuşmalarım geçti. Teşekkürler