Sırasıyla Çorlu Asker Hastanesi, Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde çalışan Uzm.Dr. Nergis Lapsekili, şu anda özel muayenehanesinde çalışmaktadır.
Alexander Pratik Yetenek Testi
Bağımlılık Danışmanlığı
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterHizmetler
Konutkent Mah. 3028. Cad. no:16 A Kat:9 Daire:52 Kule Evo Residence Çankaya/Ankara, Ankara
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi
Cümle Tamamlama Testi
Dinamik Psikoterapiler
Nergis Lapsekili Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Wisconsin Kart Eşleme Testi
Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği
Çocuk ve Ergen Terapisi
23...3
Nergis Hanım mesleğinde gerçekten çok başarılı ve donanımlı bir doktor ve psikoterapist. Sizi sağlığınıza kavuşturmak için tüm benliğiyle ve zamanını ayırarak sizinle ilgileniyor. Sizin bile anlatıp belki unuttuğunuz olayları ve kişileri hatırlıyor. Mesleğine çok değer veriyor. Randevu saati bittiğinde sizi kovmuyor. Başladığınız, yoğunlaştığınız konu bitene kadar sizinle devam ediyor ve bu tedavinin verimliliği için bence çok önemli. Klinik ortamı ve yanında çalışan kişiler de çok tatlı. Bi arkadaşınıza ziyarete gelmişsiniz gibi hissediyorsunuz kliniğe giderken. Anksiyete bozukluğu tedavisi için gittim ve artık çok iyiyim. Gelecekteki yaşantınızda ilaca gerek duymadan sağlığınızı koruyabilmeniz için sizi bilimsel olarak yönlendiriyor ve paylaştıklarınızla bunu uygulamaya geçiriyorsunuz tedavi sürecinde ve sonrasında.
me...a
Hayatimin en zor doneminde kendisine gittim. Aslinda giderken de pskioterapinin hiç bir işe yaramayacagini dusunuyordum. Şu an keske daha once gitseydim diyordum. Kendisinin tatli dili guleryuzu ve ilgili davranislarinin yaninda işinde de cok basarili oldugunu dusunuyorum ve kendisine tesekkur ediyorum.
he...i
Benim babam 84 yaşında babamın midem ağrıyor diye şikayeti vardı.yemek yiyemiyor,devamlı kilo kaybediyordu.her gün gece acil gündüz polikinik.30 günde yaklaşık 35-40 kez muayeneye gittik.gasroloji,romotoloji,genel cerrahi,hemotoloji,KBB,vb.bütün bölümleri gezdik.onlarca kan tahlili,kemik iliği,filim,çektirdik.herşey normal çıktı.Babam 50 kiloya düştü.Birgün acilde genç bir doktor pisikiyatriye götür dedi.Ertesi gün pisikiyatriye götürdüm.Doktorun verdiği ilacın faydası olamdı.15 gün kullandık tekrar doktora gittik.İlacı değiştirdi.1.ci gün 1 adet hapı kullandık babam çıldırdı.ertesi günü tekrar doktora gittik.Bizim doktor izinliymiş DR.NERGİS LAPSEKİLİ ye verdiler.Babamın kullandıgı ilaçları gösterdim.durumu anlattım.Neden bu adama tedavi vermemişler dedi.Eski ilacı kestik.Yeni verilen ilacı kullandık babam sağlığına kavuştu.Mide ağrısı gitti.Arada kontrol için gidiyoruz. Bizi dinliyor .ilgileniyor..Kendisine teşekkür ederim.
er...i
Ben anksiyete rahatsizligi nedeni ile bir cok doktora basvurdum ancak tavsiye ettikleri ilaclari kullanamayarak biraktim. Ancak Dr. Nergis Hanim'a basvurdugumda, önerdigi tedavi ile normal yasantima geri dönmeyi basardim. Kendisi mesleginde bilgi ve birikime sahip, hastalarina karsi sabirli ve metanetlidir. Meslek hayati boyunca hastalarina son derece faydali olacagina inaniyorum. Kendisine tesekkur eder, meslek hayatinda basarilarinin devamini dilerim.
mu...r
Gerçekten çok anlayışlı günde en az 100 hastaya bakmasına rağmen dinleyip analiz etme ve karar verme mekanizması mükemmel çalışan bir komutan ve hekim teşekkürler...
Nergis Lapsekili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nergis Lapsekili, Psikiyatri. Size Nergis Lapsekili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı, Cümle Tamamlama Testi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Nergis Lapsekili adresi nerede?Nergis Lapsekili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent Mah. 3028. Cad. no:16 A Kat:9 Daire:52 Kule Evo Residence Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nergis Lapsekili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nergis Lapsekili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nergis Lapsekili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nergis Lapsekili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nergis Lapsekili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nergis Lapsekili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nergis Lapsekili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nergis Lapsekili hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nergis Lapsekili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler