ay...n
Bende hiç memnun kalmayanlardanım. İşlemlerimi takip eden Dr.umun tahlil isteği üzerine randevu alarak gittiğim için ilgilenmek istemedi istenilen tahliller yerine kendisi birkaç tahlil yazdıki zaten dosyamda mevcuttu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
er...n
Esim yabanci ulke vatandasi oldugundan ve dogumu kendi ulkesinda yapacagi icin ozel saglik sigortamizi yenilemedik ancak izin verilen sure dahilinda ucus yapabilmesi icin doktor izni gerekmekteydi. Ozel saglik sigortamiz bittigi icin Maltepe Devlet Hastanesi'nden Nergis Hanim'dan randevu aldik. Birinci derece doktor yakini oldugumdan doktorlarin emrivaki isleri sevmedigini (ilac yazdirmak, rapor istemek gibi) bildigimden ozellikle ucusa 2 hafta kala kendisine gittik ki sadece ucusa uygundur raporu almak icin gitmis olmayalim kendisinin istedigi bir tahlil ya da ertesi hafta tekrar gelmemizi istedigi bir durum olursa uygun davranabilelim.Yanimizda da bir dosya dolusu gecmis doktor takip ve tahlil sonuclarini da goturduk. Kendisine durumu izah etim, hamilelikte herhangi bir anomali olmadigini kontrollerinin duzenli olarak tek bir doktor tarafindan yapildigini, tum takip gecmisinin dosyada oldugunu ancak malum durumdan oturu doktor degistirmemiz gerektigini ve iki hafta sonra da esimin ucusu oldugunu ve uygun gorurse de onumuzdeki hafta ucusa uygundur raporu almak icin tekrar gelmek istedigimizi ve doktor kardesi oldugumu da belirterek izah ettim. Ancak kendisi asagilik insanlarmisiz gibi bakislar atarak esimi kontrol dahi etme ihtiyaci duymadan boyle bir raporu bu hastanenin vermedigini, zaten verse dahi kendisinin vermeyecegini soyleyerek tek kelime ile bizi postaladi. Bilmeyenler icin istedigimiz rapor tek sayfa ucusu gerceklestirmesine dair herhangi bir emare bulunmamistir yazan ve doktorun imza kase yaptigi son derece basit hastane ile herhangi bir ilgisi olmayan bir rapor. Tamamen formalite. Zaten sonrasinda baska bir hastaneden 3 dakikada aldik. Ancak Nergis Hanim'in doktor yakini olarak bana ve yabanci bir ulke vatandasi olarak esime yaptigi muamele, uslup ve bakislarini burada yazmadan edemezdim. Bu tarz insanlarin ozellikle kadin dogum alaninda doktorluk yapmasina uzuldum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...r
nergis hanım için bence az yorum yapılmış daha fazla ve güzel sözlere layık bir kişidir kendisi başka bir doktorun yaptığı yanlış bir teşhis sonucunda iç kanama geçirdim nergis hanım sayesinde hayata geri döndüm.ALLAH NERGİS HANIMDAN RAZI OLSUN O VE ONUN GİBİ DOKTORLARI ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN..
re...n
annem ameliyat olmuştu.doktoru NERGİS ÜSTOĞLU.GERÇEKTEN İŞİNİN HAKKINI VEREN iyi ve çok tatlı bir insan güzeli.elleri yüreği dert görmesin.kendisine hayat boyu başarılar ve uzun ömür diliyorum.
fi...ş
en süüüüüüüper jinekolog beni oğluşumla buluşturdu ve ben çok memnun kaldım elleri dert görmesin
Nergis Üstoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nergis Üstoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nergis Üstoğlu adresi nerede?Nergis Üstoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nergis Üstoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nergis Üstoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nergis Üstoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nergis Üstoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nergis Üstoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nergis Üstoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nergis Üstoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları