Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Destekleyici Psikoterapi
Fobilerden Kurtulmak
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Psk. Nergiz Özgenç
Çözüm Odaklı ve Bilişsel Davranışçı yönelimli çalışmaktayım. Kişilerin rahatsızlık veren duygu-durum ve davranışlardan ve bunların olumsuz etkilerinden mümkün oldukça hızlı sıyrılıp pozitif yaşam ritimlerine kavuşmalarına aracılık etmek hedefiyle programlarımızı planlamaktayım.
a....ş
Güler yüzlü, enerjik ve sempatik olduğu kadar paylaştığım problemlerime yaklaşımı ve farklı bakış açısı sebebiyle kendisiyle devam ediyorum. Bundan önceki terapi denemelerimde konuşmakta çok zorlanıyordum ve devamını getirmedim fakat Nergis Hanım ile böyle bir problem yaşanmıyor, çünkü yabancılık hissetmedim hiç.
Sosyal olarak çekingen ve hayattan keyif almadığım zamanlarda Nergis hanım ile tanıştım. Seanslarda o da aktif olduğu için kendimi ifade edebilmem kolaylaştı. Beş görüşmemizi tamamladık. İlk iki görüşmeden sonra kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım fakat bir süre daha seanslara devam etmek istiyorum.
bi...l
Kontrol edemediğim anksiyetem sebebiyle terapilere başlamıştık. İlk iki haftada olumlu etkisini gördüm zaten. İki aydır devam ediyoruz, pozitifliği için kendisine teşekkür ederim.
ca...n
Alanında son derece uzman, profesyonel, gület yüzlü, samimi birisi Nergiz Hanım. Surecimizden çok memnunum ve tüm sorunlarım çözülene kadar uzun bir süre daha kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum.
Nergiz Özgenç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nergiz Özgenç, Psikoloji. Size Nergiz Özgenç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Ön Görüşme, Normal Randevu, Yas Terapisi, Psikoloji Randevusu.
Nergiz Özgenç adresi nerede?Nergiz Özgenç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratpaşa Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nergiz Özgenç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nergiz Özgenç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nergiz Özgenç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nergiz Özgenç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nergiz Özgenç hangi dilleri konuşuyor?Nergiz Özgenç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nergiz Özgenç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nergiz Özgenç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nergiz Özgenç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nergiz Özgenç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nergiz Özgenç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar