Sırakapılar Mahallesi Saltak caddesi, kaşıkçı İşhanı kat 2 daire 203, Merkezefendi, Denizli
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Çocuk gelişim testleri
Psiko pedagojik resim analizi
Oyun terapisi
Çocuk, ergen ve yetişkin klinik görüşme teknikleri
Mmpı testi
Bilişsel davranışçı terapi eğitimlerimi tamamladım
Neriman hanıma depresyon için başvurmuştum. Yaşama sevincim kalmamıştı.İlk görüşmemizle şu anı kıyasladığımda inanılmaz derecede değiştiğimi fark ettim. Görüşmelerimiz hala devam ediyor iyi ki Neriman Hanımı tanıdım. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
z.....
Neriman hanım sorunumla daha doğrusu sorunlarımla çok yakından ilgilendi. Güleryüzlü ve anlayışlı tavırları ise her şeyi rahatça anlatmamı ve rahatlamamı sağladı.Ailemle olan ilişkilerimi ve bakış açımı olumlu yönde değiştirdi. Önceden ailesiyle ve arkadaşlarıyla diyaloğu iyi olmayan biriydim. Şimdiyse ailesi ve arkadaşlarıyla sağlıklı ve olumlu iletişim kurabilen biriyim.Neriman hanım bana nasıl sağlıklı iletişim kurabileceğimi ve ailenin ne kadar önemli bir şey olduğunu farkına varmamı sağladı. Yaşama sevincimi bile yerine getirdi diyebilirim .Önceden hayata karamsar bakan birisiydim. Şimdiyse Neriman hoca sayesinde gayet pozitifim. Zor şartlarda psikolojimi nasıl ayakta ve güçlü tutabileceğimi,her zaman nasıl pozitif olabileceğimi öğrenmemi sağladığı için ona çok minnettarım. Neriman hanımla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Çok deneyimli bir psikolog kendim gittikten sonra bir çok arkadaşıma tavsiye ettim şiddettli Derecede anksiyete problemim vardı Ama artık yok Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim
m....c
En zor zamanımda buldum Neriman hanımı. Sevgilim beni aldatmıştı. Depresyondan çıkamıyordum. İlk günden bu yana benimle o kadar ilgilendi ki şu anda kendi benliğimin ve özdeğerimin farkına vardım. Çok teşekkür ederim
Neriman Çolak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neriman Çolak, Psikoloji. Size Neriman Çolak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı.
Neriman Çolak adresi nerede?Neriman Çolak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mahallesi Saltak caddesi, kaşıkçı İşhanı kat 2 daire 203 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neriman Çolak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neriman Çolak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neriman Çolak hangi dilleri konuşuyor?Neriman Çolak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Neriman Çolak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neriman Çolak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neriman Çolak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neriman Çolak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Neriman Çolak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar