Nöroloji Randevusu
EMG
Epilepsi Tedavisi
MRI Değerlendirme
Bursa Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Klinik nörofizyoloji (EMG-EEG-Uyarılmış potansiyeller-Polisomnografi), Parkinson hastalığı ve hareket bozuklukları, yürüme ve denge özel ilgi alanlardır. EMG ve ileri EMG, transkranyal magnetik stimülasyon, intraoperatif nörofizyolojik monitorizasyon, periferik sinir görüntüleme yöntemleri çalışmalarına ve eğitimlerine devam etmektedir.
on...
EMG testi için spontene bir şekilde gittim. O kadar mütevazi ve ilgiliydiki ben çok memnun oldum. Hareketlerinden doktor olduğunu bile anlayamadım. Çok bilgi verici konuşmalar yaptı ben kendisinden çok memnun kaldım. Bursa da 2022 de görmüştüm.
a....u
Baş dönmedi, denge kaybı sebebiyle gittim. 3 kez mecbur olmadigi halde bursa biyofiz hastanesinde muayene etti. Ve anında teşhis koydu. Boyun yapıyor bunu dedi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Aynı cümleyi Prof. Kulak boğaz burun doktoru da söyledi. Çok başarılı bir hekim.
lf...e
Kendisinden hiç memnun kalmadık.Alzheimer hastası olmayan dedeme alzheimer teşhisi koydu.Okuduğum yorumlarda görüyorumki her hastaya alzheimer demiş. Verdiği ilaçlar sayesinde dedem şuurunu kaybetti.Başka bir doktora gittiğimizde alzheimer olmadığı anlaşıldı.Doktorlar böyle olmamalı.
Elif YÜCEL
me....
bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğimiz dr.hanımın bize yaklaşımı ve hastalığı tam anlamıyla anlatması bizi ve babamı çok rahatlattı babam adına çok tşk ederim
se....
Nermin Hocam dedemin doktorudur. Dedem Alzheimer hastasıdır. Kendisinden memnunduk. Şu an kendisinin nerede çalıştığını bilen var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar
mi...r
el uyuşmasıyla ilgili sorduğu bir soruyla,bütün şikayetlerimi anlayabildi
işinin ehli.Şunu yapınca şu oluyor da bunu yapınca şöyle olyordan ziyade tek soru ve bütün derdimi anlatabildim
Nermin Çalışır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nermin Çalışır, Nöroloji. Size Nermin Çalışır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Nöroloji Randevusu, EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, EMG, MRI Değerlendirme, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Nermin Çalışır adresi nerede?Nermin Çalışır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
- Sıcak Su Mevkii Gaziakdemir Mah. Dr. Rüştü Burlu Cad. No: 20 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nermin Çalışır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nermin Çalışır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nermin Çalışır hangi dilleri konuşuyor?Nermin Çalışır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nermin Çalışır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nermin Çalışır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nermin Çalışır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nermin Çalışır hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nermin Çalışır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nermin Çalışır hangi sigortaları kabul ediyor?Nermin Çalışır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar