Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.İhtisasını 1995 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gö...n
Nermin hanım Çok ilgisiz ve bıkmış hiç memnun kalmadım. Sorduğumuz hiçbir soruya cevap vermiyor. Bebeğimin pamukcuğu Nermin hanımın dikkatsizliği ve ilgisizliği yüzünden aşırı arttı kurtulana kadar çok zorlandık beğenmedim doktor değiştirdik sonra problemimiz çözüldü
C
ci...e
Telefon numarası doğrulandı
BENCE NERMİN HANIM ORDUDAKİ GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ÇOÇUK DR KENDİSİNDEN SON DERECE MEMNUNUZ.
Nermin Eribol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nermin Eribol, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Nermin Eribol adresi nerede?Nermin Eribol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karşıyaka Mah. 906.Sk. No:5 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nermin Eribol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nermin Eribol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nermin Eribol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nermin Eribol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nermin Eribol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nermin Eribol hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nermin Eribol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar