Ben Haritası
Dolgu
Dudak Dolgusu
Epilasyon
Nermin Filizci Varılsüha Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fraksiyonel Lazer Tedavisi
Mezoterapi
PRP
İple Yüz Germe
Nermin Filizci Varılsüha Muayenehanesi
Daha önce burnumda bir kızarıklık dolayısıyla Nermin Hanıma gitmiştim. Sorunu hemen tespit etti, roza hastalığımın olduğunu belirtti. Daha sonra verdiği ilaçlar ve önerdiği bazı sağlık ürünleriyle birlikte bu sorunu 1 ay gibi kısa bir sürede atlattım. Kliniğindeki diğer çalışanları da son derece profesyonel insanlar.
nv...z
Nermin hanıma cildimdeki lekeler ve botox uygulaması için gittim.daha önce farklı kliniklerde leke tedavisi görmeme rağmen sonuç alamadım.Nermin hanımın gerek ilgisi gerek uygulamış olduğu tedavi ile leke problemim son buldu.Botox uygulamasındanda son derece memnun kaldım.Kendisine ilgi, alaka ve uygulamış olduğu doğru tedaviden dolayı teşekkür ediyorum.kendisi gibi profesyonel ve güleryüzlü ekibinede teşekkürler
Cilt problemi olan herkese tavsiye ederim.
Her konu da cok titiz bir doktor, deneyimli bir ekip Dudak dolgusu ve botox uygulamasi yaptirdim tam istedigim gibi dogal bir gorunume kavustum,cok tesekkur ederim
rb...s
2018 yılında bana yaşattığı değişim adına doktor hanım' a teşekkürlerimi tekrar tekrar iletmek isterim. 2 yıldır çektiğim leke problemim doğru teşhis ve doğru tedavi ile uzman ellerde son buldu. Ayrıca uygulanan botox' un kalitesi için de ayrıca teşekkür ederim. 2019 yılında cilt bakımlarınız ile daha da ışıldayacağım bir yıl olmasını diliyorum:). Sağlık, huzur ve mutluluk peşinizi hiç bırakmasın.
se...r
Gördüğüm ilgi ve doktorun ihtiyacım olan uygulamayı açık şekilde bana ifade ermesi ve yaptığı uygulamadan gayet memnun kaldım. Ortam oldukça hijyenik ve çalışanlar da oldukça kibardı.
o....t
Nermin hanımı kendim Botoks ve dolgu uyg. için iki kere kliniği ziyaret ettim. Bir hekimde aranacak en önemli şey güven. Ve uygulama sonrası anladım ki sizin ne istediğiniz değil neyin size doğru olacağı yönünde tedavi uyguluyor . İşini , ticari kaygı ile değil hasta Memnuniyeti ile kendi profesyonelliği arasında kurduğu bağ ile yapıyor. Botoks ve dolgu uygulaması da gayet başarılı oldu. Bunuda belirmek isterim. Sonuna kadar güvenebileceğiniz bir hekim.
as...l
Öncelikle Doktorum Nermin hanıma ne kadar çok şükran borçlu olduğumu bilmeniz isterim.Senelerdir adeta savaştığım geçmek bilmeyen ve sürekli tekrarlayan EGZAMA hastalığım vardı (saç ve yüzde)gitmediğim doktor denemediğim ilaç kalmamıştı derler ya öylesine çaresizdim ve psikolojimi etkiledikçe bu durum hastalığımı tetikliyordu.Yine birgün araştırma yaparken bi umuttur diyip yola çıktık Çukurova'dan Ege'ye.ilaçları kullanana kadar umudum yoktu ne yorumlar inandırıcı gelmişti ne de doktor.Binlerce defa şükürler olsun ki sonunda bitti Allahın izniyle.Allah bin kere razı olsun Doktorum Nermin hanımdan.
gü...n
Dr. Nermin Hanım'a eşimin akne izi problemiyle ilgili başvurmuştuk. uyguladığı franksiyonel lazer uygulamasından çok memnun kaldık etkisi giderek artan bu yöntemi herkese tavsiye ederiz. Ayrıca Nermin Hanım'ın uygulama öncesi bizi uygulama hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmesinden, insan odaklı samimi ve güler yüzlü yaklaşımından çok memnun kaldık. etik,samimi, başarılı olan doktorumu herkese tavsiye ediyoruz.
as...5
merhaba doktor hanım yaklaşık bir ay önce size ışık dolgusu yaptırmıştım. şuan beni gören tüm arkadaşlarım yüzünde bir canlılık var ne yaptırdın da böyle oldun diye soruyorlar. acıkcası bende cok memnun kaldım uygulamanızdan.kendimi çok daha iyi ve gençleşmiş görüyorum. size çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın.başarılar diliyorum.
he...i
merhaba ben batuhan üniversite hazırlık sırasında yaşadığım stresten dolayı vücudumun ceşitli yerlerinde kızarıklar ve sıvilceler cıktı . 1 aydır nermin hoca ya ile tedavim sürüyor ve cok hızlı bir iyileşme yaşadım.herşey için teşekkür ederim nermin hocam
Nermin Filizci Varılsüha isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nermin Filizci Varılsüha, Dermatoloji. Size Nermin Filizci Varılsüha tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epilasyon, Kriyoterapi, Deri Biyopsisi, Botoks, Cilt Bakımı, Randevu, Dolgu, Dudak Dolgusu, İple Yüz Germe, Fraksiyonel Lazer Tedavisi.
Nermin Filizci Varılsüha adresi nerede?Nermin Filizci Varılsüha şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi 1388 Sokak No : 14 / 1 Manolya Apt Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nermin Filizci Varılsüha isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nermin Filizci Varılsüha online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nermin Filizci Varılsüha isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nermin Filizci Varılsüha, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nermin Filizci Varılsüha hangi dilleri konuşuyor?Nermin Filizci Varılsüha ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nermin Filizci Varılsüha isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nermin Filizci Varılsüha bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nermin Filizci Varılsüha ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nermin Filizci Varılsüha hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Nermin Filizci Varılsüha hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar