Dt. Nermin Özer Cantekinler

Diş Hekimi daha fazla

İstanbul 1 adres

Diş Hekimi Nermin Özer Cantekinler, 1982 yılında İskenderun' da doğdu. Orta ve lise öğrenimini İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi' nde tamamladıktan sonra, 2005 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu.

Diş hekimi unvanını aldıktan sonra, 2005 - 2008 yılları arasında özel bir hastanede görev aldı. 2008 yılında, Üsküdar İlçesi, Altunizade Semti' nde yer alan kendi kliniğinde hizmet vermeye başladı. Günümüzde aynı adreste bulunan kliniğinde meslek hayatına devam etmektedir.

Nermin Özer, TDB (Türk Dişhekimleri Birliği), İDO (İstanbul Dişhekimleri Odası), EDAD (Estetik Diş Hekimleri Akademesi Derneği)üyesidir.

Diş Hekimi Nermin Özer
Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. Ekşi İş Merkezi No:12 D:5 K:1 Altunizade, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster
Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +9 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Beyazlatma

Diş Dolgusu

Diş Hekimi Randevusu

Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Kök Kanal Tedavisi

Gayet ilgili ne yaptığını bilen ve güvenilir bir hekim. Çekilecek dişimi kanal tedavisini yenileyerek kurtardı.

Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Kök Kanal Tedavisi

En son kanal tedavisi Nermin hanıma geldim Yıllardır güvenle kapısını çaldığım samimiyetiyle korkularımdan uzaklaştığım Tüm ailemizin diş doktorudur Mesleğindeki başarısının yanı sıra hasta-hekim ilişkisi, muayenehanesinin göze hitap etmesi ve titizliğinden dolayı doktorumdan çok memnunum

Ö
Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Diş Hekimi Randevusu

Nisan 2023'te üst çenemdeki önden 10 dişim porselen kapmala yapıldı. Çok güzel oldu. Elinize sağlık. Güzelliği orijinalmiş gibi olup aslında gerçek dişimden tamamen farklı olduğu halde kimse yapma diş olduğunu anlamiyor :) Kesinlikle tavsiye ediyorum

Randevu doğrulandı
Konum: Diş Hekimi Nermin Özer 20'lik Diş Çekimi

Diş çekimini ilk kez yaptırdım çok korkarak gittim hangi işlemlerin yapılacağını adım adım söyleyerek yaptı ve hiçbirşey hissetmedim gerçekten herşey için teşekkür ederim

Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Diş Dolgusu

Diş temizliği,Dolgu yaptırdım ve ayrıca 1 de diş çekimim vardı.Özellikle Diş çekimimde dişim kırık olduğu için ben çok zor olacak diye düşünüyordum.Bu sebeple de çok zaman da çekinerek ertelemiştim.Ancak hasta koltuğuna oturduğumda nasıl olacak diye düşünürken birkaç dk.'da tamamlandı.Umarım yine ihtiyacım olmaz ama fobilerim sebebiyle gitmeyip daha zor bir duruma getirmek yerine kendisini yine tercih edeceğim.

K
Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Diş Hekimi Randevusu

Yıllardır ihmal ettiğim bazı ameliyatlarımı, gerçekten profesyonel olduğuna inandığım birini bulamadığım için, tam profesyonel bir şekilde, beklediğim yüksek kalite ve gerçek samimiyetle yaptırdım. Hatta bazı konularda tereddüt ettiğim için deneme çalışması bile yaptırdım. Sonuç istediğim gibi oldu. Burada kaliteli bir diş hekimi var. Nermin Özer Cantekinler. Kendisine teşekkür ederim.

Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Estetik Porselen

İşinde uzman ve çok ilgili bir doktor. Dişlerimin şeklinden ve renginden şikayetçiydim. Bazı çürüklerim de vardı. Nermin hanım korkumu yenmemi sağladı. Ön dişlerime estetik uygulamalar ve çürüklerime dolgu yapıldı. Şu an çok mutluyum, teşekkür etmek istedim.

Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Diş Hekimi Randevusu

16 senedir her türlü diş tedavim için tercih ettiğim biricik doktorum. 20'lik diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş temizliği ve en son ortodonti tedavisi bitirdik. Çık ilgili ve işinin ehli bir hekim.

C
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş temizliği için gittim. Sonucundan çok memnun kaldım. Başarılı bir diş hekimi. Dişlerimle ilgili yaptığımız tedavi planlamasında kendisiyle devam ediyor olacağım.

Ç
Konum: Diş Hekimi Nermin Özer Diş Hekimi Randevusu

Diş temizleme için gittim, ağız ve diş sağlığım için sorduğum tüm soruları hiç sıkılmadan içtenlikle cevapladığı için buradanda teşekkür ederim.