Esentepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Bul. No:96 Bahar Sitesi D Blok D:2 Nilüfer, Bursa
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Uzm. Dt. Nermin Özgür, Çocuk Diş Hekimliği Muaynehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Sedasyon
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
Uzm. Dt. Nermin Özgür, Çocuk Diş Hekimliği Muaynehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
me...i
O kadar naif, sabırlı, çiçek gibi bir doktor hanım ki oğlum 5 yaşında olmasına rağmen asla korkmadan o dişçi koltuğuna oturdu ve dişini cektirdi. Hiç korkmadı çünkü nermin hanım tek tek herşeyi anlattı hemde çocuk diliyle. Çok teşekkür ederim anlayışınız için ilginiz için herkese tavsiye ederim
Hasta
Bugün 6 yaşındaki oglumun diş cekimini yaptı Dr hanim.O kadar naif Güleryüzlü ve her yapicagi işlemi oğluma o kadar tatlı anlattiki hiç anlamadi bile ilginiz için çok teşekkür ederiz..
be...a
3 buçuk yaşındaki kızımın dişlerinde çürükler mevcuttu, diş doktoru araştırırken Nermin hanıma ulaştım, genel anestezi ile diş çekimi, dolgu ve zirkon kaplama yapılması gerektiğini söyledi, 6 Aralık'ta tüm işlemlerimiz başarı ile yapıldı..operasyon sırasında telefon ile sürekli bilgi verdi, içimizi rahatlattı herşey için çok teşekkür ederiz..özellikle güleryüzünüz ve sıcakkanlılığınız için
tu....
Oğlumun yıllık kontrolü için gittik.Daha önce gittiğimiz hekimle alakalı anıları yuzunden oğlumu sürükleyerek goturmemiz gerekmisti ama sonraki kontrolüne Nermin hanım sayesinde güle oynaya gideceğiz.İlgili ve anlatarak işlem yapması şahane.
f....ö
İşinde çok başarılı temizlik dizayn çok güzel kızımın en ufak bi canı acımıyor bütün dolgularımızı titizlikle yaptı Bursa’nın çocukları çok şanslı
Nermin hanımla oğlumun diş ağrısı sonucu araştırmalarım üzerine tanıştık. Karşılaması ,süreci anlatması , oğluma yaklaşımı ile gerçekten çok memnun kaldık. Oğlumun tedavisi çok başarılı gidiyor .oğlum hiç korkusuzca her randevuya gidiyor. Sabırla anlatarak tedaviyi gerçekleştiriyor . Çok teşekkürler Nermin hanım
f....t
Diş çekimi için kendisiyle randevumuz oldu. Kızımın korkusu olmasına rağmen çok güzel geçti. Hiç canı yanmadan iki dişinin çekim işlemi oldu. Çok teşekkürler
fi...y
Kızıma dişçiyi sevdiren güzel doktorumuz. Kızım diş doktorundan inanılmaz korkuyordu hatta işlemleri uyutarak yapalım diyen 2 doktordan sonra tavsiye üzerine Nermin doktora gittik. Hem diş çekimi hem de dolgusu yapıldı. o kadar ilgili ve alakalı ki artık Ada dişçiye kendisi gitmek istiyor ve en önemlisi artık kendi de çocuk diş doktoru olmak istiyor çok çokk teşekkür ederiz ve herkese tavsiye ediyoruz. Sizi seviyoruz
re...n
Büyük kızımın tedavileri için Milim dental'i tercih etmiştik. Daha sonrasından süreçten memnun olduğumuz için kızım Ceren için Nermin hanımla tedavi sürecine başladık. Hekimlerin çocuklarımızı tedavi için ikna etmeleri, destek olmaları çok güzel ve çok başarılıydı. Süt dişlerine dolgu ve amputasyon işlemi uygulanıyor. Ceren koltukta çok güzel tedavisini yaptırıyor. Bu süreç için Nermin hanıma ve asistanı Yasemin hanıma çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ediyoruz.
Nermin Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nermin Özgür, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Nermin Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Ağız Koruyucusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Ilacı Kullanımı, Lokal Anestezi, Diş Bakımında Lazer Tedavisi.
Nermin Özgür adresi nerede?Nermin Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Bul. No:96 Bahar Sitesi D Blok D:2 Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nermin Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nermin Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nermin Özgür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nermin Özgür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nermin Özgür hangi dilleri konuşuyor?Nermin Özgür ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nermin Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nermin Özgür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nermin Özgür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nermin Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Nermin Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.