Ortodonti Randevusu
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
z...
Neşe Hanım'a ablam sayesinde ulaştım. Benim dişlerimde yamukluk vardı, tedavi görmesi gerekiyordu. Bundan dolayı başvurdum. İlk başta üst tellerimi taktı, sonra alt ve en son aşama olan lastikteyim şu an. Benim için gayet rahat bir süreçti, tabii dişlerin yerine oturması gibi durumlarda canım yandı, yemek yiyemediğim oldu ama bunlar zaten tedavinin bir parçası. Kesinlikle çevremde tavsiye ederim. Neşe Hanım çok tatlı ve nazik bir kadın, işini de çok güzel yapıyor.
a...
Kuzenim sayesinde ulaştım. Diş görüntümü sevmiyordum, tel takılmasını istiyordum. 1 senedir tel tedavisi görüyorum, çok da memnunum, iyi gidiyor. Tavsiye ederim.
f...
Biz Doktorumuz Neşe Eren Hanıma bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine gittik. Kızım için ortodonti tedavisi görmesi gerekiyordu. Dişlerinde yamukluk ve çene darlığı vardı. Bunun tedavisini gördük. Tedavimiz hemen hemen bitti. Şu anda sadece kontrollerini yapıyoruz. Neşe Hanım hem çok iyi bir hekim hem de çok naif bir hanımefendi. Tedavi sürecinde kızımla çok güzel bir iletişim içindeydi ve ne zaman ulaşmak istesek her zaman ulaşabildik. Tedavisini ayrıntılı bir şekilde tek tek anlatarak uyguladı. Ortodonti uzun zaman gerektiren bir tedavi; bize bu zaman zarfında neler yapabileceğimizi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Şu anda kızım dişlerinden çok memnun, bu da Neşe Hanım sayesinde...
i...
Dişlerimin düzensiz görülmesinden dolayı tel taktırma ihtiyacım vardı. Daha önce bu tedaviyi alan bir tanıdığımdan doktor önerisi istedim ve bu sayede Dr. Dt. Neşe Eren Hocam'ı öğrendim. Doktorumun gerek uyguladığı tedavi, gerekse benimle kurduğu iletişim gerçekten çok rahat hissettiren bir düzeydeydi. Şimdiden diş sorunu olan yakınlarıma doktorumu tavsiye etmeye başladım.
ye...r
Tanıdığım biri gidiyordu ve çok memnun kaldığı için tercih ettim. Saygılı bir hanımefendi. Kafanıza takılan herşey hakkında açıklama yapıyor. İlgisinden çok memnun kaldım. Ortodonti tedavisi görüyorum. Yaptığı her işlem hakkında aşama aşama bilgi veriyor. Diş teli takıldı Nisan ayında ve her ay kontrole gidiyorum. Her kontrolden sonra fotoğrafını çekiyorum ve düzelmeyi görebiliyorum. Belirgin bariz ilerleme var.Şuanda kardeşimede düşünüyoruz. Herkese tavsiye ediyorum.
Neşe Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Eren, Ortodonti. Size Neşe Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Diş Teli Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Diş Provası, Erken Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Lingual Ortodonti, Sabit Ortodontik Tedavi.
Neşe Eren adresi nerede?Neşe Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neşe Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neşe Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Neşe Eren hangi dilleri konuşuyor?Neşe Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Neşe Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Eren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neşe Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Neşe Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neşe Eren hangi sigortaları kabul ediyor?Neşe Eren, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Neşe Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.