Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi - Beslenme ve Diyetetik Bölümünden şeref öğrencisi olarak 2015 yılında mezun oldum.
2015-2016 arasında Çorlu Şifa Hastanesinde kısa bir süre çalıştıktan sonra 2016 itibariyle şu anda da hizmet vermekte olduğum Çorlu Vega Hospital'de çalışmalarıma devam etmekteyim.
Obezite, kilo alma, kronik hastalıklarda (diyabet, kalp ve damar hastalıkları, hiperlipidemi, karaciğer yağlanması, insülin direnci vb..) beslenme, gastrointestinal hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, gebe ve emzikli kadın beslenmesi, çocuk ve yaşlı beslenmesi gibi birçok alanda danışanlarıma hizmet vermekteyim.
f.....
Hocamın tavsiyelerine harfiyen uydum spor kardiyo yürüyüşle destekledim mükemmel sonuç aldım. Neşe hanım işinde çok çok başarılı. evdeki malzemeler ile kilo kaybı ve sürdürülebilirlik sağladı. iyiki diyorum sürekli. Neşe hanım hayatımda çok büyük fark yarattı özgüvenim ve motivasyonum inanılmaz arttı. -12 kg sadece yağ ve ödem. kilo vermek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim başlamak için doğru zaman şuan ertelemeyin lütfen.
al....
Neşe hocamız Detaylı kan tahlili ve analizle vücut endeksi ile size en uygun beslenme listesi hazırlıyor listeye harfiyen uydum ve çok iyi sonuç aldım tavsiye ederim
Neşe Gülsatan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Gülsatan, Diyetisyen.
Neşe Gülsatan adresi nerede?Neşe Gülsatan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Gülsatan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Gülsatan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neşe Gülsatan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Gülsatan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neşe Gülsatan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neşe Gülsatan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Neşe Gülsatan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler