İntermed Caddebostan
Bağdat Caddesi Şimşek Sokak No:2, Kadıköy, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

O
Konum: başka bir yer Karin agrisi ve kilo kaybi

Neşe hocam ile 2014 yılında tanıştık 2 aylık bir süreçten sonra ve gittiğim bir çok yerden kendisini onermeleri üzerine neşe hanima tedaviye başladım. 2 ay boyunca 47 kilo olmama rağmen yogun diet kolonoskopi sonucu ve bire bir kendisi yapmıştır beni hastane de devlet hastanesi olmasına rağmen 4 ay sonraya gün verdiler fakat neşe hoca o hafta pazar günü beni acil ameliyat a aldı ve sonuç olarak 22 cm kalın bagirsagim aldın di sonrasında ilaç tedavisi ile çok şükür sağlığı ma kavuştu m aciliyetim sebebiyle diğer doktorlara yazdığı notlar kan testlerini 2 saat içerisinde çıkarmalar ilgisi alakası ve her seyiyle mükemmel bir doktor ve inanılmaz merhametli kendisine milyon kere minettarim elleriniz dert görmesin hocam uzun ömürler diliyorum size

Konum: başka bir yer Olup olmadığından emin olamadığım Crohn hastalığı ile ilgili tedavi

Netliği koyulmamış karın ağrıları,eklem ağrıları vs.çok doktor gezdim.Tesadüfler Romotoloji dr Necati hoca tarafından Neşe hocamı tanıdım bu sürece kadar hastalığım ile ilgili bir netlik malesef koyulmamıştı.crohn hastalığım bazı doktorlar tarafından var yada Yok denildi bu süreç maddi manevi 5 yılımı soru işaretleriyle geçirmeme sebep oldu.Eski hastası olmama rağmen mesaj yazarak sıkıntımı paylaştığımda her koşulda yardımcı olması dinlemesi, kibarlığı karşınızda doktor değilde aileden biriyle sıkıntınızı paylaşıyormuş gibisiniz.Hocam size okadar duacıyım ki o kadar minnettarım ki sizin gibi değerli hocalara bizlerin çok ihtiyacı var.Neşe hocamı inanın canı gönülden tavsiye ediyorum.

hastanede tesaüfen tanıştık ama bizim dönüm noktamız oldu onun sayesinde hastanede yatacak yatak olmamasına rağmen canla başla yatak arayıp bize oda bulup ve daha sonrasında anneme başlanan tedavi kendisine minnettarım onun sayesinde annemin tedavisi başlandı Allahım siz değerli doktorumuza uzun ömür versin iyiki varsınız hocam iyiki sizi tanıdık

tesadüfen aynı siteye giriş yaptım ve 8 ocak 2012'deki yorumlarımı okudum, az bile demişim bugün 6 ocak 2015 ve ben hala onun hastasıyım aradaki fark teşhislerim kondu, tedavi planlarım yapıldı ve başarılı oldu. keşke daha önce kendisiyle buluşma imkanım olsaydı ama şuna inanıyorum herşey nasip meselesi. Allah ondan ve onun doğumuna vesile olan anne ve babasından razı olsun. sokrates'inde dediği gibi; İyi bir hekimde dört nitelik vardır. Nezaketle dinlemek, akıllıca konuşmak, dikkatlice düşünmek ve tarafsızca karar vermek. işte bunların hepsi onda mevcut. iyi ki varsın hocam ... seni seviyorum....saygılarımla. hocam.

hocam benım 4 senedir gügüz kısmında bulantı karnımda ağrı olusuyo 3 seferdir endoskopiye girdm kimi dokturlar gastrit kimiside reflü diyo tüm tedafi sonucları fayda etmiyo gercekten düzenim alt üst oldu bişey yiyip içemiyorum ve kilo kaybı yasıyrm

sayın hocama saygılar sunuyorum .mükemel bir hoca yeri dolduraz allahtan uzun ömürler diler yeri doldurulacak kişi inşllah yetiştirimiştir ben gouhr hastasıyım teşisimi hocam koydu kendisine minetarım daha nicce yıllar sağlıklı yaşamasını temeni ederim saygılarımla Fikri Tüysüz.siverek şanlıurfa

L

sevgili neşe hanım gösterdiğiniz yakınlık ve ilgi için vede hastalarınıza verdiğiniz değer için çok teşekkür ederiz.allah size nice yıllar nasip etsin çünkü size ihtiyacı olan çok hasta olacak.sevgilerle lütfiye özcan

tanıdığım en ıyı merhametlı ınsan en mukemmel doktor ıkı ayrı dönemde hcv tedavımı NEŞE HOCA nın kontrolude gördum tedavımın her safhasında bır telefonla hep yanımda oldu hastalığım her tedavıye rağmen tekrar pozıtıfleşti.MART BASINDA

Y

canim hocam gösterdiğiniz ilgiden dolayi çok tesekkür ederim.allah herşeyi gönlünüze göre versin .öncelikle taktir ettiğim (neşe hocamin hastalarini kapida karşilamasi)bu insana ne kadar önem verdiğini gösteriyor .hocami herkese tavsiye ediyorum .

emine özçelik neşe hocanın hastasıyım bambaşka hoca anlatmaylan bıtmez güler yüzlü hastasınla cok güzel ilgılenıyor onun yanına gıttımmı moralım cok iyi anlatmayla bıtmez senı cok sevıyorummmmmm hocam cok uzunyıllar yaşa hocam pankreas hastasıyım

Profili düzenle veya yönet