Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. Neşe Öztürk Atkaya
Neşe hanıma bir arkadaşımın tavsiyesiyle ana şikayetim olan yoğun kaygıyla ilgili başvurdum. Daha ilk günden çok memnun ayrıldığımı söyleyebilirim. Psikiyatri ilaçlarıyla ilgili ön yargılarımı da aşmama yardımcı oldu. Daha önce psikiyatriye veya ilaca ihtiyacım olmadigini düşünmüştüm ama çok yanlış yapmışım.
y.....
Panik atak nedeniyle başvudum.Çok iyi , güven veren tavrı olan bir hekim. Huzur verici bir poliklinik ortamı var. Tedavinin henüz başındayız ve umudumu yeşertmeyi şimdiden başardı. Tavsiye ederim
s....a
Depresyon ve anksiyete gibi ruhsal zorluklar, hayatımızı etkileyen ciddi durumlar olabilir. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek için önemli bir adım, doğru tedaviyi bulmaktır. Kendimi şanslı hissediyorum ki, yaşadığım depresyon ve anksiyete sürecinde bana yardımcı olan harika bir doktorum var. Her seansında, beni dinledi ve hissettiklerimi anlamaya çalıştı. Bu, kendimi güvende hissetmemi sağladı ve tedavi sürecinde adımlar atmamı kolaylaştırdı. Ayrıca, uzmanlığı ve deneyimi sayesinde, bana en uygun tedavi yöntemlerini belirlemede çok etkili oldu. Tedavi planını özenle oluşturdu ve benimle birlikte her aşamada yakından ilgilendi. Her soruma sabırla cevap verdi ve herhangi bir endişem olduğunda yanımda olduğunu hissettirdi. Bugün, depresyon ve anksiyete ile başa çıkmak için sağlam bir zemindeyim ve bu büyük ölçüde doktorumun yardımıyla oldu. Kendisine minnettarım ve benim gibi zorluklarla mücadele eden herkese, Neşe Hanımı tavsiye ediyorum.
Neşe hanıma depresyon ve anksiyete şikayetleri ile gittim .çok şükür ki kısa zamanda bayağı yol katettik.İlk kez bir psikiyatri deneyimim olmasına rağmen içten ve rahatlatıcı tavrıyla gayet rahat kendimi ifade edebiliyor olmak bile başlı başına bir tedavi.
o.....
Neşe Hanım ile tanıştıktan sonra daha önceki psikiyatri ve psikolog deneyimlerimin hayatıma etkisinin olmadığını farkettim. Orta şiddetli depresyon tanısı ile başladığımız tedavi ile birlikte terapinin faydaları ikinci seansta bile görülür düzeydeydi. Haftalar geçtikçe kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Gündelik hayatımdaki iş performansım yükseldi ve hayata dair beklentilerim olumsuzluklardan arındı.
nu...r
Neşe hanımla görüşmeden önce aşırı derecede karamsardım hiçbir şeyin geçmeyeceğine inanıyordum. Fakat kliniğe gittiğimdeki atmosfer bile beni olumlu yönde etkiledi. Şu an hala terapilerim devam ediyor ve baya yol kat etmiş hissediyorum
Ben 2023 Mayıs ayında Neşe hanımla tanıştım. İçinde bulunduğum mutsuzluğun ve sıkıntının ne olduğunu ve niçin olduğunu anlamlandıramadığım çaresizlik içinde debelenip dururken sadece buradaki yorumları dikkate alarak Neşe hanımın kapısını çaldım. Hayatımda aldığım en doğru karardı. Olur da Samsun da yaşıyor ve içinden çıkamadığınız bir durumda iseniz bütün kalbimle Neşe hanımın kapısını çalabilirsiniz. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Kısa sürede hem kendimde hem de ailemde öyle olumlu gelişmeler oldu ki…Verdiği enerji ismiyle müsemma olan sevgili Neşe hanıma tüm kalbimle minnettarım.
m....y
Hocamıza alkol kullanim bozukluğu ile ilgili ulaştık profesyonel desteği mükemmel halen devam ediyoruz çok teşekkürler
Neşe hanım tüm tedavi sürecinde oldukça ilgili davrandı. Farklı bakış açılarıyla farkında olmadığım ama aslında benim için sorun olan birçok konuyu detaylı ele alarak bana yardımcı oldu. Sayesinde bana günlük hayatta oldukça sorun hale gelen anksiyete bozukluğumu kolayca yendim. Kendisine çok teşekkür ederim.
Bağımlılık problemimle alakalı her türlü detayı irdeleyip, geçmişten günümüze sebep olabilecek bütün faktörleri belirledik ve üzerinde çalışmalarımızı yaptık. Özellikle beni benden daha iyi tanıdığını düşündüğüm nokta atışı yorumlarla beni tedaviye inandırdı. Sonucunda çok olumlu bir yolda ilerlerken bağımlılık dışındaki diğer faktörlerle alakalı çalışmaları da tedavi sürecine ekleyerek daha iyi bir mental duruma gelmem konusunda yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
Neşe Öztürk Atkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Öztürk Atkaya, Psikiyatri. Size Neşe Öztürk Atkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi.
Neşe Öztürk Atkaya adresi nerede?Neşe Öztürk Atkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah, Alparslan Bulvarı,Park Apt, B Blok , K: 7, D: 20 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Öztürk Atkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Öztürk Atkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neşe Öztürk Atkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neşe Öztürk Atkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Neşe Öztürk Atkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Öztürk Atkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neşe Öztürk Atkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Neşe Öztürk Atkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neşe Öztürk Atkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Neşe Öztürk Atkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler