Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Barbaros Hayrettin Paşa Mah. Nazım Hikmet Bulvarı Nevista Residence B 178 Esenyurt İstanbul, İstanbul
4 Boyutlu Ultrason
Abdominal Ultrasonografi
Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
Op. Dr. Neşe Türkmen Muayenehanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Bilateral Ooferektomi
Kegel Egzersizleri
Kolposkopi
Kürtaj
Op. Dr. Neşe Türkmen Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Op. Dr. Neşe Türkmen Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Op. Dr. Neşe Türkmen Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laserasyon Onarımı
Op. Dr. Neşe Türkmen Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menopoz Tedavisi
Çoğul Gebelik Takibi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
Üçlü Tarama Testi
ca...r
Bilgisi, deneyimi, iletişimi, ilgisi her şeyiyle kendinizi rahat hissettiren harika bir doktor! İyi ki yollarımız kesişmiş gebelik takibimin sonlarına doğru yaklaşırken her zaman her konuda yardımcı ve destek olacağınıza o kadar eminim ki canım doktor
g....ş
Kendisinin kliniğine kürtaj işlemi için gittim ve aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım
Neşe Hanım çok iyi bir doktor. Ben ondan çok memnunum. Her konuda yardımcı, destek oluyor. Yanına gitmeme rağmen kendisiyle konuşuyorum. Kendisi gebelik takiplerimi sağlıyor. 1 haftadır midemden dolayı rahatsızım reçete yolladı 2 gündür çok iyiyim. Sürecimle alakalı bilgilendirmelerde bulunuyor. Allah gönlüne göre versin inşallah.
y.....
Ben çok memnunum. Kendisiyle daha tedavim devam ediyor. Neşe Hanım iyi bir doktor. Vajinusmus için gitmiştim ama sonrasında küçük bir ameliyat oldum. Kendisi sürecimle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
2 hafta vajinusmus tedavisi oldum, kendimle alakalı nedenlerden dolayı ara verdim. Tedavi olacağıma inanmıyordum ama sonrasında tekrardan hocamın yanına gittim. Kendisi sıcakkanlı davrandı. 3 hafta tedavim sürdü. 1 buçuk yıldır başaramadığım şeyi 3 seansta hallettik. Kendisi sıcakkanlı bir kadın. Ben çok memnun kaldım.
fu...l
Dr neşe türkmenle 1yıl önce yollarımız kesişti tatlı dili güler yüzüyle tüm sorunlarımı dinledi sorunum olan idrar kaçırmaproblemimi küçük bir operasyonla halletti ve 4saat sonra beni taburcu etti .çok teşekkür ederim Dr neşe türkmen İYİKİ SEN
a...
Neşe hanımı ilk olarak sosyal medyada gördüm sonrasında randevu alarak polikliniğine gittim. Hamileliğimin 4. Ayından itibaren her ay kontrollerimi Neşe hanımla yaptık. Doğumuma kadar olan süreçte gerek psikolojik gerekse tibbi açıdan her şekilde destek oldu. Her zaman güler yüzlü ve nazikti. Doğuma karşı olan korkularımın,sorularımı yanıtlayarak geçmesini sağladı. Onun sayesinde normal doğuma karşı olan ön yargım kırıldı. Her zaman çevremdeki gebelere tavsiye ediyorum
e...
Tavsiye üzerine tanıştım ve iyi ki tanıştım. Regl düzensizliğim için başvurmuştum. Tedavi süreci çok disiplinli ve ilgiliydi. Doktorumuzun en beğendiğim özelliği sıcakkanlı güler yüzlü ve ilgili olmasıydı. Kesinlikle arkadaşlarıma yakınlarıma da tavsiye edeceğim.
c...
Poliklinik muayenesinde karşılaştık kendisi ile gebelik şüphem vardı birkaç yıldır deniyor idik hormon testlerim sonucu kalabileceğimi öğrendim kan vitamin ilaçları takviyeleri yaptık ve ben hamile kaldım. sürecimi yakından takip etti hocamız harika bir insan içtenliği doğallığı bana desteği her daim beni çok mutlu etti sağ olsun ilk kalp atışımızı onunla öğrendik doğumumda destekçim oldu bilgisi sevgisi saygısı iyi ki doktorum neşe hanımdı diyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla takip tedavi her anda destekçi bir hekim
e...
Neşe hanımı arkadaşım önerdi onun vesilesi ile randevu alarak polikliniğine gittim. Hamileliğimin 12.haftası itibariyle her ay kontrollerimi Neşe hanımla yaptık. Gebeliğim süresince hep destek oldu bana. Bu süreci yakından takip etti. Doktor olarak iyiki onu tercih etmişim İçtenliği doğallığı bana desteği (gebelik sürecinde çok önemli)beni çok mutlu etti.Her zaman güler yüzlü ve nazikti. Doğuma karşı olan korkularımın, sorularımı yanıtlayarak geçmesini sağladı. Onun sayesinde normal doğuma karşı olan ön yargım kırıldı. Ve iyiki karşıma çıkmış ve normal doğum yapmışım.Her zaman çevremdeki gebelere tavsiye ediyorum.
Neşe Türkmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Türkmen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Neşe Türkmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi.
Neşe Türkmen adresi nerede?Neşe Türkmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettin Paşa Mah. Nazım Hikmet Bulvarı Nevista Residence B 178 Esenyurt İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Türkmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Türkmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neşe Türkmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neşe Türkmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Neşe Türkmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Türkmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neşe Türkmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Neşe Türkmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neşe Türkmen hangi sigortaları kabul ediyor?Neşe Türkmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları