Abdominal Laparoskopi
Körfez Mahallesi Berk Sokak Dolphin İş Merkezi Kat:4 No 419. nurigonullu.com, Kocaeli
Abdominal Ultrasonografi
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Endovasküler Embolizasyon
Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü Muayenehanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon
Splenektomi
Stapler Hemoroidopeksi
Yutulabilir Mide Balonu
Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü Muayenehanesi
Genel cerrahinin konuları içind özellikle sindirim sisteminin iyi ve kötü huylu hastalıkları, Fıtıklar, safra kesesi ve safra yolları hastalıkları, laparoskopik cerrahi ve endoskopi ile ilgilenmekteyim.
sa...n
Hocam ben hastanız Sadık Aşkın Nuri hocamla tanışmadan önce başarısız nüks eden kesi yeri fıtığı ameliyatlarım olmuştu hocamla tanıştıktan sonra şu sözünü hiç unutmuyorum ben ameliyatını yaparım ve tekrar etmez gerçektende öyle oldu kendisine çok teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allah razı olsun elleriniz dert görmesin hocam
or...1
Bende reflü gastrit ülser vardı Hocama gittim ameliyat etti ve bu dertlerimden kurtulu verdim bogaz yanmalarından kalp çarpıntılarından sersemlikten kurtuldum Hocama sonsuz teşekkürlerrrrr
ni...r
SN.DR.MELİH ÖZEL'E ÇOK MÜTAVAZİ VE İŞİNE HAKİM GÜLER YÜZLÜ HER ŞEYDEN ÖNCE İYİ BİR DOKTOR,BEN BAŞKA BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA KOLONOSKOPİ OLDUM BENDE İKİ ADET POLİP ÇİKTI BİR AKRABAMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE DR.MELİH BEY GİTİM DURUMU ANLATIM HEMEN BANA RANDAVU ALTIRTI BİR KAÇ GÜN SONRA KOLONOSKOP İLE POLİPLERİ ALDİ ŞU AN ÇOK RAHATIM KENDİSİNE TEŞEKÜR EDERİM.
mi...r
Mesleğinde etkin bilgili bilinçli,her an ulaşılabilen,hastalığı ve tedavi seçeneklerini etraflıca anlatan değerli bir hoca
nu...l
Saygıdeğer hocam.Ben hastanız emekli öğretmen NURİ EROL.Beni çeşitli tarihlerde 3 kez,eşimi de 1 kez ameliyat ettiniz.Size minnet borcumu ödeyemem.Hastanın doktoruna güveni tedavinin yarısıdır.Teşhis ve tedaviniz bir yana insancıl yönünüz nedeniyle sizin ameliyat masanıza yatmak insana güven ve moral veriyor.Ellerinize sağlık.Gönülden teşekkürler.Sağolun.
Neşet Nuri Gönüllü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşet Nuri Gönüllü, Genel Cerrahi. Size Neşet Nuri Gönüllü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopi, Robotik Cerrahi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Stapler Hemoroidopeksi, Rektosigmoidoskopi, Abdominal Laparoskopi, Küçük Cerrahiler.
Neşet Nuri Gönüllü adresi nerede?Neşet Nuri Gönüllü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi Berk Sokak Dolphin İş Merkezi Kat:4 No 419. nurigonullu.com Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşet Nuri Gönüllü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşet Nuri Gönüllü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neşet Nuri Gönüllü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neşet Nuri Gönüllü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Neşet Nuri Gönüllü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşet Nuri Gönüllü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neşet Nuri Gönüllü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neşet Nuri Gönüllü hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Neşet Nuri Gönüllü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar