Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü

Genel Cerrahi

Kocaeli 1 adres

Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü Muayenehanesi
Körfez Mahallesi Berk Sokak Dolphin İş Merkezi Kat:4 No 419. nurigonullu.com, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Abdominal Laparoskopi

Abdominal Ultrasonografi

Anoskopi +39 daha fazla

Apandisit Alınması

Apendektomi

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü Muayenehanesi

Ege üniversitesi tıp fakültesi 1986 mezunuyum. Genel cerrahi ihtisasımı Sivas Cumhuriyet üniversitesi Tıp fakültesi Genel Cerrahi A.D. da yaptım.Kocaeli Üniversitesi Tıp Fkültesi Genel Cerrahi A.D. da 1995 yılında Yardımcı Doçent olarak göreve başladım.2000 yılında Doçent, 2006 yılında Profesör oldum.Halen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.D. da profesör olarak çalışmaktayım. Mesai saatleri dışında ise Muayenehane hekimliği yapmaktayım.
Genel cerrahinin konuları içind özellikle sindirim sisteminin iyi ve kötü huylu hastalıkları, Fıtıklar, safra kesesi ve safra yolları hastalıkları, laparoskopik cerrahi ve endoskopi ile ilgilenmekteyim.

Konum: Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü Muayenehanesi Laparoskopik Cerrahi

Hocam ben hastanız Sadık Aşkın Nuri hocamla tanışmadan önce başarısız nüks eden kesi yeri fıtığı ameliyatlarım olmuştu hocamla tanıştıktan sonra şu sözünü hiç unutmuyorum ben ameliyatını yaparım ve tekrar etmez gerçektende öyle oldu kendisine çok teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allah razı olsun elleriniz dert görmesin hocam

O

Bende reflü gastrit ülser vardı Hocama gittim ameliyat etti ve bu dertlerimden kurtulu verdim bogaz yanmalarından kalp çarpıntılarından sersemlikten kurtuldum Hocama sonsuz teşekkürlerrrrr

SN.DR.MELİH ÖZEL'E ÇOK MÜTAVAZİ VE İŞİNE HAKİM GÜLER YÜZLÜ HER ŞEYDEN ÖNCE İYİ BİR DOKTOR,BEN BAŞKA BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA KOLONOSKOPİ OLDUM BENDE İKİ ADET POLİP ÇİKTI BİR AKRABAMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE DR.MELİH BEY GİTİM DURUMU ANLATIM HEMEN BANA RANDAVU ALTIRTI BİR KAÇ GÜN SONRA KOLONOSKOP İLE POLİPLERİ ALDİ ŞU AN ÇOK RAHATIM KENDİSİNE TEŞEKÜR EDERİM.

Mesleğinde etkin bilgili bilinçli,her an ulaşılabilen,hastalığı ve tedavi seçeneklerini etraflıca anlatan değerli bir hoca

Saygıdeğer hocam.Ben hastanız emekli öğretmen NURİ EROL.Beni çeşitli tarihlerde 3 kez,eşimi de 1 kez ameliyat ettiniz.Size minnet borcumu ödeyemem.Hastanın doktoruna güveni tedavinin yarısıdır.Teşhis ve tedaviniz bir yana insancıl yönünüz nedeniyle sizin ameliyat masanıza yatmak insana güven ve moral veriyor.Ellerinize sağlık.Gönülden teşekkürler.Sağolun.