ye...z
Seker ve tansiyon hastası annem için Şehir Hastanesinden randevu aldık. İlk muayenemizde böbrek için ultrason ve tahlil istendi. Sonuçlar için 1 gün sonra tekrar hastaneye gittik. 1,5 saat sıra bekledikten sonra görüştüğümüzde tahlil sonuçlarımız ve ultrason ile ilgili maalesef yeterince bilgilendirilmedik. Sadece kullandiğımız ilaçları bırakıp 1 ay sonra tekrar gelmemiz söylendi.Ultrason sonucunu sorduğumuzda da sadece böbreklerin bozuk olduğu belirtildi. Daha bilgilendirici, yönlendirici ve ilgili bir muamele beklemiştik. Bu yüzden bizim için üzücü oldu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gü...r
Merhaba, ablam iki yıl önce aort diseksiyonu sonucu hem damarı onarıldı hem de kalp kapakçığı değiştirilerek kendisine metal kapakçık takıldı. Akabinde felç geçirdi. Sürekli kontrol altında tutulması gereken kan değerleri önceki hafta hayati tehlikeye neden olabilecek şekilde arttı. Gece acil olarak Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Normal tetkikleri Koşuyolu Kalp Hastanesinde yapılırken bu kadar önemli bir konuda acil müdahalesinin Seka D.H.'nde yapılması beni önce rahatsız etse de yapılabilecek başka şey yoktu, zira 10'un üzerindeki INR değeri ile Koşuyoluna sevk edilemezdi. Sonra daha önce benim de muayene olduğum Neşat Bey'in o gece görevli olduğunu öğrenmem içimi rahatlattı, çünkü bir hastanın hikayesini iyice dinleyip her olasılığı değerlendirdiği için bir doktor olarak kendisine güvenmiştim. Nitekim ablamı 5 gün yatılı olarak tedavi edip kan değerlerini düşürmeyi başardı. Devamında da kontrolü elden bırakmadı. Kendisine müteşekkiriz.
ha...u
çok iyi doktorsunuz ben havva uzunoğlu beni tanıyosunuz cevabınızı bekliyorum
Neşet Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşet Yücel, İç Hastalıkları.
Neşet Yücel adresi nerede?Neşet Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demiryolu Cad.Saraybahçe İzmit
- Yenidoğan Mah. Seka Dvh İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşet Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşet Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neşet Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşet Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neşet Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neşet Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Neşet Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları