öz...l
Ben haftasonu tatiliyle çalışan biri olarak yıllık iznime de henüz hak kazanmadığımdan iş yerinden zar zor izin alarak - çalışan insanların da bileceği gibi - şikayetlerim için gittiğim poliklinikten çıktığımda, izin aldığım için bin pişmandım. Doktor hanıma ilk önce artık geceleri uykumdan uyandıracak şekildeki boyun ağrısı şikayetimi dile getirdim, benden röntgen istedi, daha sonra kendisi röntgen işaretlemesini yaptığı sırada el ve ayak parmaklarımdaki şekil değişmeleri ve dizimi kıvırırken acı çekme şikayetimi de dile getirdiğimde bana bugün sadece boynuma bakacağını diğerleri için ayrı ayrı gelmemi istediğini - çalışıp ancak izin alarak gelebildiğimi söylediğim halde- kendisinin bir makine olmadığını, her şikayetime o gün bakamayacağını, yarım saat içinde çıkması muhtemel sonucu da 2 iş günü sonra getirip göstermemi istediğini vurguluyarak beni uğurladı kendisi. Hiç memnun kalmadım kendisinden.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
yı...z
Gerek fizik tedavi uzmanlık alanında bir hekim,gerekse insan olarak çok iyi biridir. Çok teşekkürler.
Nesibe Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesibe Doğan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Nesibe Doğan adresi nerede?Nesibe Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi Sarısu Caddesi No:9 Alaşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesibe Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesibe Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nesibe Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesibe Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesibe Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesibe Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nesibe Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.