-Dolgu uygulamaları -Botoks Uygulamaları, Mezoterapi uygulamaları, Lazerle cilt gençleştirme, Altıniğneli Radyofrekans gibi uygulamaların yanında Fonksiyonel Tıp alanı ile ilgilenmektedir.
Dermatoloji Randevusu
Dermatoloji Randevusu
Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu
Farabi Hastanesi
c.....
Nesibe hocamla ve çalışma arkadaşları çok kibardı. İsteklerimi ve ihtiyaçlarımı dinleyerek ilerledik. Süreç boyunca bana çok ilgili davrandılar. İlk kez dudak dolgusu yaptırmama rağmen fazlasıyla rahattım. Acı olarak da yapılırken ya da sonrasında hiç sıkıntı çekmedim kesinlikle işinin ehli bir doktorumuz.
ha...k
Nesibe hocama 4 senedir düzenli şekilde muayene oluyorum. botoks, dolgu, sıvı dolgusu, gençlik aşısı, yaptırdım. Çok Çok memnun kaldım. İşinde çok tecrübeli ve samimi bir hekim.göstermiş olduğu ilgi ve alakasindan dolayı hocama şükranlarımı sunuyorum.
bi...
Kesinlikle gönül rahatlığıyla Tavsiye edebileceğim doktor… Yaklaşık bir senedir Nesibe Cumbul dr gidiyorum yüzümdeki solgun görünüm küçük çizgiler göz altı morluklarım için tedavi alıyorum ve şuan kendimi öyle dinç öyle güzel hissediyorum ki ve yapılması gereken her işlemi kendisi takip ediyor eski halimden eser yok çok tşk ederim hoş görü anlayış ve kattığı güzellik için ayrıca ben dudak dolgusundan çok korkardım çevremde yaptıranları gördükçe ama Nesibe hocamın yaptığı işlem gayet güzel ve doğal oldu hiç işlem gördüğü belli değil
z....s
Nesibe hocadan yaklaşık 12 ay boyunca zoretanin tedavisi ve 6 seans altın iğne tedavisi aldım. Hiç geçmez diye düşündüğüm komedonlar minimal seviyeye indi. Ağır bir tedavi görmeme rağmen yüzümde sivilce cukuları skar izleri oluşmadı. Moral ve motivasyon anlamında gerek Nesibe hocadan gerek profesyonel ekip arkadaşlarından çok destek gördüm. Gözünüz kapalı güvenip tedaviye başlayabilirsiniz
at...r
3 yaşındaki kızımızın molluskum şikayetiyle kendisiyle yolumuz kesişti. Gerek ilgisi ve güleryüzü, gerekse mesleki bilgisi ve hasta yakını psikolojisini anlamasıyla mükemmel bir doktor. Keşke daha önce tanışsaydık
b....ö
Nesibe hocama yüzümde oluşan lekeler için başvurduk. 3 seanslık tedavi sonrası gözle görülür şekilde düzelme oldu. Bundan sonraki süreçte hep kendisine takip olacağım çok memnun kaldım.
a ...e
Dudak dolgusunda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar neticesinde kendisine güvenerek dudak dolgusu için başvurdum.Tam istediğim gibi bir dudak sahibi oldum. Dudak dolgusu düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz
ha...p
Nesibe hocama dudak dolgusu için başvurdum. Abartılı şekilde olmasını istemiyor ve doğal görünümde olmasını istiyordum. Nesibe hoca çok detaylı bilgilendirme yaptıktan sonra tam olarak istediğim şekilde dolguyu yaptı. Çok memnun kaldım. Düşünmeden gidebilirsiniz
Nesibe hocam ile nisan ayından beri birlikteyiz. Roza rahatsızlığım vardı ve aynalara bakamazdım ama uyguladığı tedavi çok iyi geldi ve çok ilgili. İyi ki kendisine başvurmuşum.
so....
Nesibe Hocama yaklaşık 1 hafta önce vücudumdaki yanık benzeri ağrılı kabarcıklardan dolayı gittim(tam randevu saatinde). Görür görmez Zona olduğunu söyledi.hemen ilaç tedavisine başladık. İlac 3. Gününde etkisini göstermeye başladı şuan her şey yolunda. Gayet ilgili birisi. Sorularıma tatmin edici cevaplar verdi.Cildimdeki sıkıntıyı gördüğünde yaşadığı üzüntüyü jest ve mimiklerinden anlayabildim. Ve bu bana güven verdi Bu nesibe hanımın insanlara verdiği değeri , işindeki samimiyeti gösteriyor.Düşünmeden randevu oluşturabilirsiniz.Her şey için teşekkürler.
Nesibe Uyar Cumbul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesibe Uyar Cumbul, Dermatoloji. Size Nesibe Uyar Cumbul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu.
Nesibe Uyar Cumbul adresi nerede?Nesibe Uyar Cumbul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesibe Uyar Cumbul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesibe Uyar Cumbul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesibe Uyar Cumbul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesibe Uyar Cumbul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nesibe Uyar Cumbul hangi dilleri konuşuyor?Nesibe Uyar Cumbul ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nesibe Uyar Cumbul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesibe Uyar Cumbul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesibe Uyar Cumbul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesibe Uyar Cumbul hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Nesibe Uyar Cumbul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nesibe Uyar Cumbul hangi sigortaları kabul ediyor?Nesibe Uyar Cumbul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Dermatologlar