Ortodonti Randevusu
Lingual Ortodonti
Bahçelievler, Aydınlı Yolu Cd No:26, 34893 Pendik/, İstanbul
Hospitadent Pendik Diş Hastanesi
t.....
Diş çapraşıklığı için randevu almıştım, birçok ortodontist ile görüştüm, ama Nesime hanımın önerileri biraz daha farklıydı. Tedaviye başlamam gerektiğini bana hissetirdi, biraz konum olarak uygun olmadığı için orda başlamadım ama önerilerini dikkate aldım tedavime başladım, ilgisi güleryüzü ve sabırlı tavrından ilk defa gelen hastada bile etki bırakması doğru yöntemleri önermesi sebebiyle kendine teşekkür ediyorum , kesinlikle gidilmesi gereken bir diş hekimi olduğunu rahatlıkla paylaşmak isterim.
Nesime Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesime Özdemir, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Nesime Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Lingual Ortodonti.
Nesime Özdemir adresi nerede?Nesime Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, Aydınlı Yolu Cd No:26, 34893 Pendik/ İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesime Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesime Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nesime Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesime Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesime Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesime Özdemir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nesime Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri