Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Çoğul Gebelik Takibi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İnfertilite ve Tüp Bebek
r.....
tüp bebek tedavisi için kendisine gittim. çok ilgili çok iyi bir doktor. tedavim olumlu sonuçlanmadı. ama kendisi ile bu tedaviyi yaşamaktan çok mutluyum. her zaman pozitif ve ilgili kesinlikle herkese tavsiye ederim. bütün tedavi sürecimde her aşamasından çok memnunum.çok şükür ki Neslihan hanım var...
Çok memnun kaldım kendisinden.Tekrar hamile kalırsam kendisini tercih ederim.İlgisinden alakasından, takibinden çok memnun kaldım.Gebelik takibimi kendisi gerçekleştirdi.Bu süreçte bilgilendirmeleri çok iyiydi, takibi de çok güzeldi.Sürekli arayıp sorması güzeldi. Doğumumu da kendisi gerçekleştirdi.Gece doğuma kendisi geldi.Güleryüzlü bir doktor, kesinlikle herkese öneriyorum kendisini.
Hamileydim, gebelik takibi sürecimi beraber geçirdik. Çok memnun kaldım.İlk doğumu kendisinde gerçekleştirmiştim, memnun kaldığım için ikinci doğumum için de kendisini tercih ettim.Kendi branşında çok iyi doktor.İyi ki de onunla tanışmışım.Herkese de tavsiye ederim.
k.....
Neslihan Hanım'a doğum için gittim.Gitmek isteyen herkese de tavsiye ederim.Hamilelik döneminin son aylarında gittim.32 haftalık iken normal doğumu destekleyen bir doktor.O yüzden tavsiye ederim.Ben de normal doğum yaptım.
Neslihan Hanım'da hamilelik sürecimi ve doğumumu gerçekleştirdim.Bu süreç içerisinde kendisinden gayet memnun kaldım.
Neslihan Hanım'dan çok memnunum, gayet iyiydi.Bebeğimi sağ salim kucağıma aldım.Ameliyat sonrasında da sıkıntı yaşamadım.Aralıklı kontrollere gittiğimde memnundum.Hamilelik sürecimi de takip etti, doğumum da gerçekleştirdi.Güler yüzlü, ilgili, bilgisinden gayet memnunum.Ameliyat olarak eli de iyiydi.
p.....
Neslihan Hanım'a doğal doğum için gittim.Ten tene temas, normal doğum, bebek ve anne ayrılmadan yapılan doğumdu.Hem ilgisi hem sakinliği hem de profesyonelliğinden çok memnun kaldım. 7.haftadan beri kendisiyle devam ettim. 2 hafta önce de doğumumu gerçekleştirdim, gayet memnunum.
Bütün sürecimde Neslihan Hanım'a gittim.Hamilelik döneminde gerçekten doktor olarak çok memnun kaldım.Keşke daha önceden gitseydim.İşini seven birisi, herkese öneririm.Bana her konuda güven verdi ve gerçekten sonucu düşündüğüm gibi oldu.Çok ilgiliydi.
d.....
Ben gebelik boyunca 6.haftadan beri kontrollere gidiyorum.Kendisi ilgili alakalıydı, çok memnun kaldım.Her zaman olumlu yaklaştı.Kesinlikle aklımı karıştıracak, bilmediğim, beni korkutacak şekilde bir şey söylemedi.Herşeyden önce normal doğumu destekleyici, son ana kadar bekledi.Çok güler yüzlü ve anlayışlı,sabırlıydı.Korktuğum şeylerde güzel güzel açıklamalar yaptı.Gerçekten çok memnun kaldım.Yine gidecek olsam kendisine giderim.Herkese de tavsiye ederim.
o.....
Neslihan Hanım'a hamilelik sürecimde gidiyorum, daha doğumum gerçekleşmedi.Harika bir doktor.Güler yüzlü, arkadaşımmış gibi davranıyor.Şuana kadar bir yanlışını görmedim, inşallah da görmem. Kendisine başarılar dilerim, iyi bir doktor.
Neslihan Bahat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Bahat, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Neslihan Bahat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Gebe Takibi, Doğum, Suda Doğum, Jinekolojik Onkoloji, Kısırlık, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Normal (Vajinal) Doğum.
Neslihan Bahat adresi nerede?Neslihan Bahat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent, 4. Cd. No:36 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Bahat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Bahat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neslihan Bahat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Bahat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Neslihan Bahat hangi dilleri konuşuyor?Neslihan Bahat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Neslihan Bahat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Bahat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Bahat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neslihan Bahat hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Neslihan Bahat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neslihan Bahat hangi sigortaları kabul ediyor?Neslihan Bahat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Sompo Sigorta, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Doğa Sigorta Kooperatifi, Türk Nippon Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları