Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
ö.....
Ben memnun kaldım. Kendisi ilgilendi. Hem telefonda hem de yüz yüze görüşünce bana faydası oldu. Kendim için 3 seans görüşme sağladım. Bazı harfleri söyleyemiyordum söyleyebildiğimi fark ettim. Neslihan Hanım nazik, anlayışlı birisi. Karşısındaki kişiyi gayet dinliyor. Olması gerekeni yapıyor, söylüyor.
d.....
Kendisinden şu anda memnunuz, daha önceden babama telefonundan isim bul diyorduk, bulamıyordu. Şimdi bulup gösteriyor, daha yeni başladık, ilerisi için gözlemleyeceğim, olumlu anlamda iyi ilerliyoruz. Diğer terapistler, babamın bakım merkezinde olması sıkıntılı olmuştu, Neslihan Hanımın oraya gelmesi bizi çok memnun etti. Yaklaşımı çok iyi, ilgili ve kibar birisi.
o.....
Kendisi çok ilgili ve faydasını da gördük, daha önce de deneyimimiz oldu ama Neslihan Hoca gerçekten çok iyi bu konuda. Çocukta söyleyemediği harfleri şimdi söylüyor ve süreç devam ediyor. Hocanın ilgisi sayesinde çocuk severek ders çalışıyor. Kendisine Doktortakvimi sitesindeki yorumları görünce gitmeye karar verdik. İşini iyi ve hakkıyla yapıyor.
c.....
Kendisinden çok memnunuz. Beş aydır neredeyse devam ediyoruz ve oğlumda ilerleme kaydettik. İlk başta tek kelime konuşuyordu, ancak şimdi 3-4 kelime kurabiliyor. Odaklanması arttı ve konuşmaya başladıkça sosyalleşmeye başladı. Arkadaşlarının arasına girmeye başladı. Ara ara videolarını çekiyorum, Neslihan Hanım istediği evdeyken ödevler veriyor, onları yapıyoruz ve ilerleme kaydediyoruz. İnşallah böyle devam eder. Ana okuluna gidiyordu, orada konuşmada zorlandığı için okul müdürümüz bizi yönlendirdi. Şu anda araları iyi ve devam ediyoruz.
Kızımda R harfinde sorun vardı. Yani biz öyle sanıyorduk. Neslihan Hanım ona bir test uyguladı. 4 seste sorun varmış. Bazı sesleri yanlış yerden ürettiği için biz farketmemişiz. Haftada 2defa derse gidiyoruz. Neslihan Hanım çok ilgili eve de ödevlendirmeler yapıyor. İstediğimiz zaman ona ulaşabiliyoruz ya da kendi müsait zamanında mutlakabize dönüş sağlıyor gerçekten çok ilgili tavsiye ederim.
Neslihan Hocam çocukla çocuk yetişkinle yetişkin olmayı çok iyi başaran bir uzman. Kendisiyle kızım için görüşme sağladık. Fonolojik bozukluk için seansaldık. 2 ya da 2 buçuk aydır kendisiyle beraberiz.Neslihan Hanım Tüm içtenliğiyle bize yol gösterici olup yolımuzu aydınlatmaya devam ediyor.
y.....
Depremden sonra Mersin'e taşındık. Neslihan Hanımla da bu vesileyle tanışma fırsatımiz oldu. Kızımin 2-3 harfinde sorun vardı. Bir ay kadar kısa bir sürede haftada iki saat seans aldık ve harflerimiz düzeldi. Neslihan Hanım işini büyük bir özveri ve hakkıyla yapan nedir insanlardan. İyiki yollarımız kesişmiş.
i.....
Benim 4 yaşında ikiz bir oğlumvebir kizim var. Kızım kendini çok güzel bir şekilde anlatırken oğlum çok geriden geliyor. Herkes erkek çocuğu geç konuşur bekle dedi. Başta bu yüzdençok ciddiye almadık. 5 ay önce kreşe başlattık belki yaşıtlarıyla kaynaşırsa düzelir diye düşündük. Ama daha çok içine kapandıkreşe de gitmek istemiyordu. Bu bizi çok üzüyordu bu yüzden kreş öğretmeniyle görüştük ve bir dil terapistine gitmemizi önerdi. Neslihan Hanımı bulduk. Onunla derslere başladık. Bize oğlumla nasıl iletişim kuracağımızı anlattı ve evden videolar çekip ona göndermemizi istedi. Şuan çok kısa bir süre oldu ama oğlumdaki ilerlemeler çok güzel. İyi ki yolumuza çıkıp yolumuzu çiçeklendirdiniz Neslihan Hocam.
c.....
Neslihan Hanımla tesadüfen tanıştık. Keşke daha öncesinde yollarımız kesişseydi. Oğlum sayesinde daha uzun ve anlaşılır cümleler kurmaya başladı. Bundan da önemlisi oğlum Neslihan ablasını çok seviyor ve onunlayken çok eğleniyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Seanslarımız devam ediyor. Neslihan Hanım bizim için şans oldu. Olmaya da devam ediyor.
Kızım seneye 1. Sınıfa başlayacak ama sadece onu ben ve babası anlayabiliyoruz. Akrabalar ve arkadaşları onu anlamadığı için kızım çok üzülüyordu. Neslihan Hanımdan kızımı değerlendirmesini istedik. Ona çeşitli testler uyguladı. Eve ödevler de veriyor.Kızım Neslihan ablasını çok seviyor. Anlaşılırlığı da daha iyi oldu. Derslerimiz devam ediyor. İşini hakkıyla yapan Neslihan Hanım gibi insanların artmasını diliyorum.
Neslihan Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Gül, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Neslihan Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Neslihan Gül adresi nerede?Neslihan Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menteş, 25172. Sk. No: 10/1 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neslihan Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Neslihan Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neslihan Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Neslihan Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.