Dr. Dt.
Diş Çekimi
Lokal Anestezi
X-Ray
Endo-Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ad...m
Bana güven verdi. Kibar ve ilgili bir uzman. kanal tedavimi yaptı, herkeze öneririm
Neslihan hanım titiz bir hekim Dişlerimdeki tartarlar için gittim bir dişime de kanal tedavisi uygulandı ağrısız ve sorunsuz geçti sürecim ellerine sağlık
ed...a
Yüzüm gözüm şişmiş ve asla kurtarılamayacak gibi görünen dişimi çok başarılı bir şekilde kanal tedavisi ile kurtaran eli çok hafif ve pratik ( işlem sırasında hiç ağrı duymadım) ayrıca çok Güler yüzlü güvenebileceğimiz bir diş hekimi
Çok teşekkür ederim
k.....
Diş temizliği, dolgu gibi işlemler için arkadaşımın tavsiyesi üzerine Neslihan Hanım'a ulaştım. Neslihan Hanım işini çok iyi yapan hastaları ile iyi iletişim kuran bir doktor. Tedavi süreçlerim bana iletildiği gibi planlı bir şekilde ilerledi. Şu anda da rahatlıkla kullanabiliyorum. Gerçekten çok kaliteli bir hizmet veriyor. Kullandığı malzemeler, düzeni ve kalitesi hastaya güven veriyor.
o.....
Kanal tedavisi ve dolgu için tavsiye üzerine gittim Neslihan Hanım'a. Yaklaşık 3 yıldır doktorum. Kanal tedavisi, dolgu, onlay tarzı işlemler yaptırdım. Eli çok hızlı ve hafif. Mesleğinde çok profesyonel bir doktor. Hastasına yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Dişi kurtarmak adına elinden geleni yapıyor. Tedavi esnasında anlık bilgilendirme sağlıyor. Çok kibar ve ilgili bir doktor.
Dişimde ağrı vardı. Temizlenmesi de gerekiyordu. Diş hekimi fobim vardı. Araştırarak Neslihan Hanım'a ulaştım. Bilgisi, güler yüzü, karşılaması ve yaklaşımı beni çok etkiledi. Eli gerçekten çok hafifti. Aynı zamanda çok da hızlıydı. Uzun uzun o koltukta oturmam gerekmedi. Hem tedavi sürecinden hem de ilgisinden çok memnun kaldım.
c.....
Kanal tedavisi için araştırarak ulaştım Neslihan Hanım'a. Çok naif ve eli çok hafif bir doktor. İmplant üstü, dolgu ve diş temizliği de yaptırdım kendisine. Gerçekten dişi kurtarmak için elinden geleni yapan bir doktor. Çok özverili davranıyor. İşlemler konusunda çok açıklayıcı. Yapılan tedavinin sizin içinize sinmesini sağlıyor. Sonrasında 2-3 arkadaşımı da kendisine yönlendirdim. Çok başarılı bir hekim.
d.....
2 dişimde de dolgu kırığı vardı. Tavsiye üzerine ulaştım Neslihan Hanım'a. 2 dişime kanal tedavisi yaptı. Şu an 3. dişe tedavi uygulanıyor. Neslihan Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Normalde diş hekimi fobim vardır. Neslihan Hanım'la sürecimiz çok rahat ilerliyor. Eli çok hafif. Yaptığı işlemlerden çok memnun. İlk defa bir diş hekiminden bu kadar memnun kaldım. Diş hekimi korkumu yenmemde çok faydalı oldu. Tedavinin her aşamasını detaylı olarak anlattı. Çevremde de gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktor.
d.....
Kanal tedavisi için tavsiye üzerine gittim Neslihan Hanım'a. Elinin hafifliği ve çabukluğu sayesinde hiç anlamadan o koltuktan kalktım. Sonrasında gülüş tasarımı için gittim. Porselen lamine yaptırdım. İşlem sonucu muhteşem. En önemlisi insanlar yapıldığını anlamıyor. Çok doğal duruyor. Neslihan Hanım soyadının hakkını vererek çok güler yüzle yaklaşıyor. Hastalarını rahatlatan bir yaklaşımı var. Hasta psikolojisinden çok güzel anlıyor. Hem insanlığından hem de hekimliğinden çok memnunum.
ü.....
Yaklaşık 10 senedir ailecek Neslihan Hanım'a gidiyoruz. Kanal tedavisi, kaplama, dolgu ve diş temizliği tarzı işlemler yaptırdık. Tedavi süreçlerimiz her zaman çok rahat geçti. Çok ilgili ve soyadı gibi güler yüzlü bir doktor. Tüm süreçleri bize detaylı anlatıyor. Açıklayıcı bilgi paylaşıyor. Şiddetle tavsiye edebileceğimiz çok başarılı bir hekim.
Neslihan Güleryüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Güleryüz, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi, Endodonti. Size Neslihan Güleryüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Dental Anestezi, Diş Çekimi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Neslihan Güleryüz adresi nerede?Neslihan Güleryüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Cad. Çamtepe Sok. No:2/4 Corner Palas Apt İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Güleryüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Güleryüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neslihan Güleryüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Güleryüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Neslihan Güleryüz hangi dilleri konuşuyor?Neslihan Güleryüz ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Neslihan Güleryüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Güleryüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Güleryüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neslihan Güleryüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Neslihan Güleryüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neslihan Güleryüz hangi sigortaları kabul ediyor?Neslihan Güleryüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları