Kültür mahallesi Dr. Mustafa Enver bey caddesi Onur apt. No: 5 Daire : 4Kat : 2 Alsancak, İzmir
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk Depresyon Ölçekleri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
ün...n
Neslihan hanım ile 3.5 yıl önce oğlumuz için görüşmüştük. Bu hafta tekrar randevu alarak ne kadar yol katettiğimizi ve bundan sonraki izleyeceğimiz rota hakkında tekrar görüştük. Yıllardır doktor doktor gezdik ve bu konuda sağlıklı bir görüş belirtebileceğimi düşünüyorum. Neslihan hanım yaklaşımı ve çocuklarla olan iletişimi konusunda gerçekten uzman biri. Gidecek olan herkese tez şifalar diler , tavsiye ederim..
ö....)
Kızımın psikolojik sorunları için başvurduk. 1 yıldır beraberiz. İlaç kullanıyor, aynı zamanda seanslara katılıyor. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Neslihan Hanım iyi bir doktor. Mesleğine hakim. Hasta takibi iyi. Kızım severek yanına gidiyor. Memnunuz kendisinden.
me...
33 aylık oğlumuzu otizm başlangıcı şüphesiyle götürdük hocamızın telkinleri ve yazdığı ilaçlar olumlu geri dönüş yaptı
tu...g
5 yaşındaki kızımın öfke ve uyku problemlerine çözüm bulmak için gittik. Kendisi oldukça profesyonel ve ilgili bir doktor. Yıllardır 2 çocuğumun pediatristi olan doktorumuzun tavsiyesiyle kendisine ulaştık. İlk randevudan üzerimizde olumlu bir etki bıraktığı için oğlumu da kendisine götüreceğim.
Canım hocam ile çok zorlu ve uzun bir süreç geçirdik. Tüm bu dönem boyunca yaklaşımın netliği, tecrübesi, sabrı ve yumuşaklığı oğlum ve bana eşlik etti. Sayesinde oğlum, sosyal hayatta kendine bir yer edindi, huzurlu ve başarılı biri oldu. Her ihtiyacımızda yanımızda idi. Açıkcası kendisi ile bir anne olarak kendimi güvende hissetim. Çünkü bu sürede en az çocuk kadar anne babalarda zorlanıyor. Canım hocam iyiki sizinle yolumuz kesişmiş.
Bir seneyi askindir kendisinden destek almaktayiz. Kizimdaki degisim inanilmaz. Cozumsuz sandigim, oldugu gibi kabul ettigim sorunlarimiz bile cozuldu. Aile ici iletisimimizde bile gelismeler var. Sadece ses tonu ile bile tedavi olabilrsiniz (: neslihan hanim gercekten isine hakim harika bir doktor. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.
a....k
Kızımı kendisine ilk götürdüğümde hiçbir şekilde beni dinlemiyordu ve konuşmuyordu. Kendisinden aldığım seanslardan sonra şu an beni daha iyi dinliyor ve daha iyi konuşabiliyor, aynı zamanda daha sakin biri olmaya başladı, sinirlerine hakim olabiliyor ve duygularını dışa vurmaya başladı, kendisinden destek almadan önce duygularını içinde yaşayan biriydi. Şuanda da hala seanslarımız devam ediyor. Ben daha önce çocuğumu bir çok yere götürdüm ama Neslihan hanım bana bu süreçte hep umutlu konuştu, hiçbir şekilde umutsuz konuşmadı, bu anlamda ben kendisinden çok memnunum.
y....
Neslihan Hanım çok iyi bir doktor. Kızlarımın doktoru. Kendisini tavsiye ederim. 1 buçuk yıl danışmanlık hizmeti aldık. Şu anda kızım rahatsızlık geçirdi hastaneye kendisinin gözetiminde yattı. Seanslarımızdan sonra iyileşme oldu. Aldığımız seanslardan memnunuz.
b....a
Neslihan hanımla bir dönem seans sürecimiz oldu. Bu süreçte bilgisiyle ve profesyonelliği de çok olumlu anlamda geri dönüşleri olan bir doktor olduğunu düşünüyorum, bizi her konuda çok rahatlattı, aynı zamanda çok pozitif biri olduğunu söyleyebilirim, bu yüzden kendisinden çok memnunuz.
se...k
Neslihan hocam kızımın en zor zamanlarında ilaç oldu bize bu gece bile resmen hayatını kurtardı desem yeridir.Uzun zamandır takipli hastasıyız .Kendisine sonsuz güveniyoruz ve minnettarız.Evlatlarınızı güvenle getirebileceğiniz bir doktordur.Kendisine minnettarız.Canımız doktorumuz iyiki varsınız.
Neslihan İnal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan İnal, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Neslihan İnal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Neslihan İnal adresi nerede?Neslihan İnal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mahallesi Dr. Mustafa Enver bey caddesi Onur apt. No: 5 Daire : 4Kat : 2 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan İnal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan İnal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neslihan İnal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan İnal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Neslihan İnal hangi dilleri konuşuyor?Neslihan İnal ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Neslihan İnal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan İnal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neslihan İnal hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Neslihan İnal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neslihan İnal hangi sigortaları kabul ediyor?Neslihan İnal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.