Ferah Residence Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. Sk., Beylikdüzü, İstanbul
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Sağlamlık Programı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
BEYLİKDÜZÜ MAVİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
İstanbul Psikodrama Enstitüsü (IPI) başkanı Deniz Altınay’dan alınan ve beş buçuk yıl süren süpervizyon süreci sonunda, 2003 yılında uluslararası onaylı Psikodrama Yardımcı Terapist unvanını almıştır.
EMDR, (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme), güçlü bir psikoterapi yaklaşımıdır. Bu önemli tekniğin I. Düzey ve II: Düzey eğitimini Davranış Bilimleri Enstitüsünde tamamlamıştır.
Ayrıca Gottman Çift Terapisi I. Düzey eğitimini Psikoloji İstanbul’dan Uzman Psikolog Filiz Kaya ve Psikolog Dr. Özge Altan Aytun’dan almıştır.
Çalışma yaş grupları arasında çiftler ve aileler, yetişkinler ve ergenler bulunmaktadır.
Çift ve Ailelerle; ilişki ve iletişim sorunları, evliliğe hazırlık, nişanlılık dönemi, romantik ilişkide ben ve biz, ebeveyn olmak, boşanma, çatışma çözümü ile ilgili konular bulunmaktadır.
Aile Danışmanlığı sertifikası bulunmaktadır.
Yetişkinlerle; ilişki, iş ve meslek yaşamı, travmalar, ebeveyn rolleri, değişen bedensel algılar, hastalık süreci, emeklilik gibi alanlarda çalışmalar yapmaktadır.
Ergenlerle; özgüven, öfke kontrol sorunları, iş ve meslek seçimi, benlik algısı, gibi problem alanları ile çalışmaktadır.
Ayrıca ergen grupta meslek yönelimi, LGS ve YKS tercih sürecinde akademik danışmanlık yapmaktadır.
Evli ve ikiz kız çocukları bulunmaktadır.
y.....
Maksimum 10 seans giderim diyerek başladım 7 ay devam ettim. Çok memnun kaldım Kendimi tanımama ve geliştirmeme çok yardımcı oldu bakış açımı değiştirdi Neslihan hanımı herkese tavsiye ederim.
b....
Emdr müthiş bir yolculuk. İnsanın neyi neden yaptığını bilmesi, öğrenmesi ve en önemlisi farketmesi. Bu farkındalık yolculuğumda yolum sizinle kesiştiği için çok şanslıyım.
e...
Neslihan Hanım'a Doktor Takvimi'nde denk gelip yorumlarını inceledim ve sonrasında randevu oluşturduk. Aile içi iletişimimizle ilgili sorunlar yaşıyorduk hatta boşanma kararı vermek üzereydik ve öncesinde son bir yol olarak çift terapisi almaya karar verdik, süreç bizim için 6 ay kadar önce başladı ve gerçekten çok olumlu geçti, eşimle birçok iletişim sorunumuzu çözmeye yöntem bulduk, duygularımızı regüle edebilmeyi deneyimlemeye başladık. Açık iletişime nasıl geçeriz, ön yargılarımızdan nasıl kurtuluruz, çatışmalarımızı nasıl yönetiriz gibi sorulara yanıt bulduk. Çevreme tavsiye ederim hatta tavsiyemiz üzerine Neslihan Hanım'la iletişime geçen tanıdıklarımız da oldu.
Yolculuğunuz başladı. Yolda giderken başınıza acısıyla tatlısıyla bir sürü olay geliyor. Bir çok durak noktanız oluyor. Her bir durakta yeni biri ile tanışıyor , farklı bir olay yaşıyorsunuz. Yoruluyorsunuz. Artık eski heyecanınız kalmıyor. Gittiğinizi sanıyorsunuz ama Gidemiyorsunuz. Tam bu noktada size yeniden eski neşenize kavuşturacak tecrübeli bir yol arkadaşı biniyor arabanıza ve rotanızı yeniden oluşturmaya başlıyorsunuz .
f.....
Kendisinden gayet memnunuz. Bize iyi, farklı yol gösterebiliyor. Neslihan Hanım bence gayet iyi bir uzman direkt aydınlatabiliyor. Yaklaşık 2 aydır görüşme sağladık bayağı ilerledik. Seanslarımızdan sonra gerçekten en azından insan olduğumu anladım. Beni gayet olumlu, pozitif hale getirebiliyor.
Öncelikle beni ve eşimi çok doğru yönlendiriyor. Doğru anlamda danışanlık yapıyor. Çok detaylı bir şekilde bizi dinliyor ve sonuca yönlendirmeler yapıyor. Ben ve eşim gerçekten memnunuz. Hemen hemen nisan ayından beridir bireysel görüşmem devam ediyor sonrasında eşimle beraber çift terapisi olarak görüşmelere başladık. Daha karar verme konusunda hayır demeyi ve daha kontrollü olmayı öğrendim. Neslihan Hanım'a başarılarının devamını diliyorum. Kendisinin ilgisi, alakası ve desteği iyi.
d.....
Neslihan Hanım'la çalıştığımızdan bu yana kesinlikle kendimde değişimi fark ettim. 1 seneyi aşkınır görüşüyoruz. Farkındalığım çok arttı ve kendimi daha iyi hissediyorum. Kendi yolumu bulmamda bana ışık olduğunu düşünüyorum. Neslihan Hanım çok bilgili, bilinçli, nokta atış yapan bir uzman. Kendisinin yaklaşımları çok güzeldir.
Neslihan Hoca gerçekten çok işinin ehli bir insan. Kendisi inanılmaz destekleyici, anlayışlı birisi. Aldığımız tedavi sürecinden eşimde bende çok memnunuz. 2. ayımız bitti ve devam ediyoruz. Olumlu anlamda değişimleri gözlemleyebiliyoruz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir psikolog kendisi.
Neslihan Hanım'dan çok memnunum. Kendisi nokta atışı yaptı. Çocuğumun pedagogu vardı onunla çalışıyordu şans eseri görüşme sağladık. Kendisi kişisel olarakta çok iyi biri. 5 ay oldu seanslarımıza devam ediyoruz ve her hafta gidiyoruz. Seanslardan çok memnunuz, bize çok iyi geldi. Kendisine teşekkür ederiz.
Neslihan Hanım'la neredeyse tanışalı 2 buçuk sene olacak. Kendisi gayet iyi bir uzman. Ailecek görüşüyoruz. Seanslardan sonra görmemiz gereken bazı sıkıntılar vardı gördük ve çözmeye çalışıyoruz. Birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Neslihan Hanım bence alanında çok iyi bir uzman. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
Neslihan Okulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Okulu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Neslihan Okulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu.
Neslihan Okulu adresi nerede?Neslihan Okulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferah Residence Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. Sk. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Okulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Neslihan Okulu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Neslihan Okulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Okulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Neslihan Okulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Okulu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neslihan Okulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Neslihan Okulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neslihan Okulu hangi sigortaları kabul ediyor?Neslihan Okulu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.