Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ze...k
Yaklaşık 2 bucuk aydır hocam ile diyet uygulamaya başladım. Çok verimli bir şekilde kilo vermeye başladım ki acele etmeden ve çok ağır bir diyet olmadan (tatlı kızartma meyve neredeyse canımın istediği herşeyi yiyerek ve öyle saaatlerce spor yapmama gerek kalmadan) haftalık ortalama 1 kilo vererek düzenli bir şekilde devam ediyoruz. Şişlik reflü sıkıntılarımda tamamen bitti. Korkulu rüyam olan diyet ve kilo verme sürecinde, güleryüzü, samimiyeti, nezaketi ile yardımcı olan Neslihan hocama çok teşekkür ederim.
k....k
kendisi ile yaklaşık bir yıldır birlikte program yaparak zayıflama sürecine girdim. Vücut yapım zor ve dirençli olsa da uyguladığı program sayesinde zayıfladım ve zayıflamaya devam ediyorum. daha önce gitmiş olduğum diyetisyenlerden farklı olarak bana beni yormayan yemeğe hasret bırakmayan diyet programı uygulaması sayesinde moral olarak da zayıflamaya kendimi hazırlamamda çok etkili oldu. tatile gidip geldim uyguladığı program sayesinde özgürce yememe rağmen kilo almadım ve aynı kilom ile geri diyete başladım. kendisinden çok memnunuz iyi ki birlikte çalışma fırsatı bulduk. teşekkür ederim.
Dyt. Neslihan Reyhancan
Merhabalar, bu uzun yolculukta sizin gücünüz sayesinde güzel ilerleme kaydettik. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
se...l
Kilo vermeyi sürekli denedim ancak yemek yiyerek kalori hesabı gütmeden 12 kilo vermeyi hocamda deneyimledim. Her şeyden önce sağlıklı yaşamanın ip uçlarını bir psikolog edası ile kafamızda oturtuyor. Kendisine teşekkür ederim
Dyt. Neslihan Reyhancan
Merhabalar, güzel yorumlarınız ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle çalışmak büyük keyifti.
u.....
Kilo verme amacıyla görüşmeye başladığım Neslihan Hanım sayesinde guzel hedefe ulastim. 1.5 ay gibi surecte 15 kg verdim. Sureci güzel yönetmesi, samimiyeti güler yüzlülüğü, kisileri motive etmesi ve isteki başarısı tercih nedenim oldu. Vazgeçemem sandığım bir çok kötü beslenme alışkanlığından sayesinde tamamen kurtuldum ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum. Suan başarılarının arasında olmaktan çok mutluyum ve kendisine de ayrıca teşekkür ederim ve başarılarının da devamını dilerim.
Kısacası başarının anahtarı Neslihan Hanım.
Dyt. Neslihan Reyhancan
Merhabalar, sizlerle çalışmak benim için keyifti. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
ay...n
Size göre en uygulanabilir programla kilo vermek istiyorsanız ve benim gibi spor yapmadan asla diyetle kilo veremiyorum diyorsanız Neslihan Hanım tam size göre bir diyetisyen. Çünkü standart bir diyette asla yememeniz gereken kızartma, cips, tatlı vb. gıdaları bile diyet listenize dahil edebiliyorsunuz. Başlangıçtan itibaren toplamda 11 kg verdik ve devam ediyoruz . Sabrı ve anlayışı için teşekkürler.
Neslihan hanım sadece kilo verme değil sağlıklı beslenmeyi yeme alışkanlığı haline getirmeye yardımcı oluyor. Ben o kadar memnun kaldım ki annemi de Neslihan hanım ile kilo verme yolculuğuna başladı ve 14 kilo verdi.Vucut dengesine göre yiyecek çeşitleri ayarlaması ve kendi yapabileceğiniz yemeklere gore liste ayarlaması çok faydalı okuyor.Hedef kilomuza kadar azimle devam edecegiz
er...
Neslihan Hanıma eşimle birlikte gidiyoruz. 2 ayda zor kilo veren eşim 11 ben ise 13 kilo verdik ve hedeflerimize çok az kaldı devam ediyoruz. Kilo vermekten ziyade diyetten sonraki sağlıklı beslenmeyi de öğreniyoruz. Neslihan Hanım çok ilgili ve fedakar seans dışında da tüm sorularımıza içtenlikle cevap veriyor. Kendisinden çok memnun kaldık, %100 tavsiye ederim.
Dyt. Neslihan Reyhancan
Sizlerle çalışmak benim için büyük keyifti güzel ilerlemeler keydettik, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
o.....
Neslihan Hanım, öncelikle cana yakınlığınız ve güler yüzünüz hiç eksik olmasın. Sizinle başladığımız kilo verme programında çok başarılı bir şekilde hedef kilomuza ulaşmış durumdayız. 2 aylık süreçte tam 10 kilo vermiş durumdayım. Bunun için size çok ama çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum. Tekrar teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Öncelikle Neslihan Hanıma güleryüzlülük ve içtenlikle ilgilendiği için buradan bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Normalde pek yorum yapmayı seven birisi değilimdir fakat bu kadar başarılı birisinden Kayseri Halkının da kesinlikle haberdar olması gerektiğini düşündüm. Pandemide aldığım kiloları birçok diyet şekli denememe rağmen bir türlü verememiştim. Biraz da disiplini kuramamıştım açıkçası. Ama Neslihan Hanımla tanıştıktan sonra 98 kg'den 90 kg'ye inmeyi başardım. Hem de açlık bile hissetmesim. Diyet dağılımı gerçekten çok başarılıydı ve hiçbir besinden uzak kalmadan bunu gerçekleştirdik. Seanslardaki motivasyonlar ve kilo verdiğimi görmek daha kolay disiplin sağlamama çoook yardımcı oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim. Ben çok memnun kaldım. Herkese de kendisini öneriyorummm.
s....y
Neslihan Hanım çok ilgili samimi ve motive edici bir diyetisyen beraber bir sürece girdik ve olumlu sonuclar alıyoruz kendisine sabrından dolayı teşekkür ediyorum kilo vermenin sabır gerektiren bir süreç olduğunu arada duraklamaların normal olabileceğini öğretti eskiden asla bunları kabullenemiyordum ama kendinizi uzman ellerine bırakırsanız her şey daha kolay ilerliyor
Neslihan Reyhancan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Reyhancan, Diyetisyen. Size Neslihan Reyhancan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Neslihan Reyhancan adresi nerede?Neslihan Reyhancan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Reyhancan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Reyhancan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neslihan Reyhancan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Reyhancan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Neslihan Reyhancan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Reyhancan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Reyhancan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neslihan Reyhancan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Neslihan Reyhancan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler