se....
Doğumdan sonra şiddetli sırt ağrısı ile gittim ve daha önce acilde böbrek taşı düşürüyorsun dedikleri rahatsızlığımda zatürre ve akciğerde emboli ile karşılaştık. Neslihan hoca gerek hekimliği gerek ablalığı ile çok yardımcı oldu ve kısa sürede bebeğim ile hastaneden çıktık. Sonrasında kontrol süresinde de aynı şekilde samimiyetiyle devam etti. Her ne kadar tekrar hastaneye kötü sebeplerle gitmek istemesem de kendim için, çevrem içinde göğüs hastalıklarında şüphesiz tavsiye edeceğim tek hekim. Teşekkürler Neslihan Hocam
ay...i
Neslihan hanıma çok teşekkür ediyorum,öksürüğüm kötü haldeydi uyguladığı tedaviden memnun kaldım son derece sevecen davranışı ve hastayı dinlemesi çok güzel
nu...r
Hersey icin cok tsk ediyorum dr neslihan hnma cok zor bir durumdayken bana en buyuk tedaviyi uyguladi ve simdi allaha bin sukur cok iyiyim sonsuz tsk lerimi sunarim saygilarimla
mu...k
Yorumlara bakıp karar verdiğim bir doktordu. Annemin astım tedavisi için gittik. Tedavi ve dialog konusunda gerçekten övgüyü hakediyor. Annemin kalp rahatsızlığı olmasına rağmen iyi bir tedavi izledi. Sorduğumuz sorulara ve endişelerimize bıkkınlık göstermeden yanıt verdi. Acıbadem Eskişehir de görev alması kaliteyi daha da arttırıyor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
ah...n
Gezmediğim doktor kalmadı hiç biri teşhis koyamadı. Doktor neslihan hanım sayesinde hastalğımdan kurtuldum. ( gece gündüz öksürüyordum)
be...u
hekimliği ve insanlığı , hastaya yaklaşımı gerçekten inanılacak gibi değil . sanki aileden biriymiş gibi sıcak ve samimi . dilerim çizgisini hiç bozmaz. seni çok seviyoruz guzum .
se...n
gercekten iyi becerikli işinin ehli bir hekim.her yönden bizi cok tatmin etti gerek teşhis gerek tedavi.özellikle bazı hekimler gibi kendiyle ilgilenip hastayı unutan tiplerden diil.yoğunluktan ulaşamıyoruz bazen ama olsun her sorumuza uzun ve acıklayıcı cevap aldık.kendisine hayatta başarılar!!!
zu...l
Birçok hastane ve dr a gitmeme rağmen konulamayan teşhisi ilk bakışta tanıyı koydu, emin olmak için gerekli tetkikleri de yaptı. Gerçekten ilgili bir doktor.
ne...)
Hastası ile birebir ilgilenen, hastalarına çok iyi davranır. çİletişimi çok iyidir. Teşhis ve tedavisinde başarılıdır. Doktorumu yakınlarıma tavsiye ederim.
de...z
annemi götürdüm, daha önce hiç bu kadar ilgili ve işini iyi yapan bir doktorla karşılaşmadım,çok çıkmazdaydık bize derman oldu
Neslihan Tarakçı Kantarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Tarakçı Kantarcı, Göğüs Hastalıkları.
Neslihan Tarakçı Kantarcı adresi nerede?Neslihan Tarakçı Kantarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Tarakçı Kantarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Tarakçı Kantarcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neslihan Tarakçı Kantarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Tarakçı Kantarcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Tarakçı Kantarcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neslihan Tarakçı Kantarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Neslihan Tarakçı Kantarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tepebaşı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları