Blefaroplasti
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
mi...t
Yaklaşık bir yıl önce Fatih Hocama burun ameliyatı oldum. Uzun yıllar doktor arayışındaydım ve hocama denk geldiğim anda doktor seçimime karar verdim. Oldukça güler yüzlü, ilgili, anlayışlıydı ameliyatı tüm detaylarıyla anlatarak süreci daha kolay atlatmamı sağladı. Ameliyat sonrasında hiçbir ağrı sızı yaşamadım. Yüzümde az miktarda oluşan şislik ve morluk ise çok kısa bir zamanda inerek hızlı bir iyileşme süreci yaşadım. Hocamız ameliyat sonrasında da çokça muayane ve takip sağlayarak aynı ilgiyi ve önemi sağladı. Burnumun son halinden çok mutlu ve memnunum. Hocamın bu dokunuşu bana bambaşka bir güzellik kattı. İyi ki sizi tanıdım hocam.
Fatih bey ile sürecimden çok fazla memnun kaldığımı söylemek isterim. Burnumdaki rahatsızlığımı söylemeden anlayan memnuniyetimi çok önemseyen güzel yüzlü bir doktor. Her aşamam ile çok yakından ilgilenip ameliyat öncesi ve sonrası aklımda en ufak soru işareti kalmadan, sürecimin çok rahat ve emin geçmesini sağladı. Sonucumdan çok memnunum. Olmak istediğim halimdeyim.
f.....
Fatih hocaya nefes alamama ve burnumun şeklini beğenmediğim için tavsiye üzerine randevu aldım randevuda güler yüzle ve içtenlikle karşılandım bana burnumda ne sorun olduğunu ve nasıl yapacağını açıkladı güvenerek ameliyat oldum ve çok memnun kaldım kendisini yürekten tavsiye ediyorum.
cn...a
Fatih Bey, yıllardır istediğim şey olan aynada kendimle barışmamı sağladı. Kendimi bildim bileli burnumun görüntüsünden hoşlanmıyordum. Yollarımız kesişmesi büyük şans:) Tedavi süreci boyunca siz daha söylemeden rahatsız olduğunuz görüntüyü sizlere anlatıp, sonucunun güzel olacağına dair güven verdiğine emin olabilirsiniz. Hem sağlık sorunlarınızı ortadan kaldırıp, hem de estetik görüntünüzden memnun olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sağlıcakla kalın...
Nesrettin Fatih Turgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesrettin Fatih Turgut, Kulak Burun Boğaz. Size Nesrettin Fatih Turgut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Blefaroplasti, Kontrol Randevusu, Kulak Estetiği, Botoks, Robot Destekli Cerrahi, Rinoplasti, Preoperatif Değerlendirme, Burun Estetiği, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Nesrettin Fatih Turgut adresi nerede?Nesrettin Fatih Turgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85 Canik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesrettin Fatih Turgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesrettin Fatih Turgut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesrettin Fatih Turgut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesrettin Fatih Turgut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nesrettin Fatih Turgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesrettin Fatih Turgut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nesrettin Fatih Turgut hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nesrettin Fatih Turgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Canik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Canik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları