Diş Hekimi Randevusu
Haseki Sultan Mahallesi Kızılelma Caddesi Ahmet Hikmet Sokak No:2/6 Şafak Apt.Fındıkzade, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Nesrin Özgön Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Nesrin Özgön Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Nesrin Özgön Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ç....c
Bir çok dişçiye gittim dişleri min sallanacağını ve çekmeleri gerek tık lerini söylediler ve çok endişeliydim ancak nesrin hocam harika bir doktor temizlemekle başlayalim şuan öyle bir durum söz konusu değil dedi temizledi ve şuan çok sağlıklı duruyor ve sallanma söz konusu değil detaylı temizlikten sonrada boşlukları doldurup daha estetik bir görüntüsü olacağını görüştük olması gereken ne ise onu söylüyor hocam ve gerçekten ve eli pamuk gibi hissetmiyorsunuz gerçekten başlangıçtayız ve çok memnunum
a...
Nesrin Özgön benim liseden arkadaşımdır. köprü olan dişlerimde sorunlar olmaya başladı ve bu yüzden gittim. Köprü ve dişler için yapılacak tedaviler yapıldı. Diş problemlerim yok oldu. Nesrin hocam hem eli çok hafif hem de estetik olarak herşeye çok dikkat eden bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tüm şikayetlerim için ona gidiyorum dolgu diş temizliği implant tedavisi yapıldı.Mükemmel bir diş hekimi ben karşıda Gebze de oturuyor diş şikayetlerim için oradan kendisine gidiyorum.
t.....
Nesrin Hanım'ın 30 senedir hastayım artık arkadaş boyutuna geçtik ailemizin doktoru kesinlikle tavsiye ederim.Dolgu köprü diş temizliği diş çekimi bütün hizmetleri aldım memnunum bir sıkıntım olmadı.Kibar ve ilgili birisi.
z.....
Ben çok memnunum eli hafif mükemmel bir doktor hastalarına karşı davranışları da çok iyi. Dolgu yaptırdım diş temizliği yapıldı. Ailecek gidiyoruz çocuklar da gidiyor zaman zaman. Başka hastalara tavsiye ederim.
Ben senelerdir gidiyorum çok memnunum.İmplant dolgu işlemlerimi bakım işlemlerimi hepsinin ona yaptırıyorum hem eli hafif hem de işini hızlı yapıyor.
Nesrin Hanım'dan çok memnunum bütün diş tedavilerim 20 senedir aynı diş hekime yaptırıyorum çok memnunum.Kanal tedavisi diş çekimi köprü yapıldı diş eti tedavisi aldım olabilecek bütün işlemlerim yapıldı.Kendisine teşekkür ederim.Ailecek gidiyoruz.
k.....
Kendisinden çok memnun kaldım işini gayet iyi biliyor kullandığı malzemeler kaliteli ve harika bir hekim eşimi de gördüm.Dişim aşınmıştı normal boyunun yarısına kadar inmişti çürükler vardı alt üst olarak yapıldı baktınız da pırıl pırıl dişlerim oldu sızlama olmadı eşime de damak yapıldı o da memnun.
i̇....
Nesrin Hanım benim 25 yıllık dişçim ailecek gidiyoruz bütün çevreme de tavsiye ederim bu güne kadar beni mahcup etmemiştir sonuna kadar da güvenirim.Diş temizliği için gittim diş ağrım için en son implant tedavisi için gitmiştim son derece memnunum.
Nesrin Özgön isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesrin Özgön, Diş Hekimi. Size Nesrin Özgön tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Nesrin Özgön adresi nerede?Nesrin Özgön şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Haseki Sultan Mahallesi Kızılelma Caddesi Ahmet Hikmet Sokak No:2/6 Şafak Apt.Fındıkzade İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesrin Özgön isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesrin Özgön online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesrin Özgön isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesrin Özgön, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nesrin Özgön isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesrin Özgön bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesrin Özgön ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesrin Özgön hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Nesrin Özgön hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nesrin Özgön hangi sigortaları kabul ediyor?Nesrin Özgön tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri