İç Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Doktor Muayenehanesi
mu...a
son derece alçak gönüllü işini iyi yapan doktordur ben de nakil oldum insancıl ve yakın son suz teşkür ben mustafa dereköy
ay...k
Zaten gittiğim bir hastaneydi. Hastalığımdan dolayı sürekli kontrol amaçlı gitmem gerekiyordu. İç hastalıkları Doktoruna Muayene oldum ve memnun kaldım. tedavi sürecim çok uzun süre olacağı için sürekli gideceğim bir doktor. genel olarak memnunum.
gü...e
Mükemmel bir doktordur. dikkatli ve anlayışlı,önerilerinin kesinlikle dinlenmesi gerekir. yıllardır tüm aile olarak Nesriye hanıma gelmekteyiz.çok memnunuz.teşekkürler.
Nesriye Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesriye Demirel, İç Hastalıkları. Size Nesriye Demirel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu.
Nesriye Demirel adresi nerede?Nesriye Demirel adresini belirtmedi. Nesriye Demirel yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nesriye Demirel adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesriye Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesriye Demirel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nesriye Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesriye Demirel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesriye Demirel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesriye Demirel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nesriye Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.