Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Aprakside Konuşma Terapisi

Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi

Merhaba ben Dil Ve Konuşma Terapisti Neva ATALAY. 2020 yılında Haziran ayında Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden muzun oldum. Öğrenci olduğum yıllarda rehabilitasyon merkezlerinde, çeşitli dil ve konuşma terapisi7danışmanlık merkezlerinde ve Mersin Şehir Hastanesi'nde gözlem stajlarımı ve son sınıfta ÜSESKOM' da uygulama stajımı yaparak mesleki hayata atılmadan terapileri gözlemleme ve terapi süreçlerini yakından takip etme deneyimim oldu. Mezun olmadan önce ve mezun olduktan sonra bilimsel temelli etkili terapi uygulamalarının eğitimlerine katılarak hem kendimi geliştirmeyi hem de danışanlarıma daha iyi bir terapi hizmeti sunmayı hedefledim. Şu anda Mersin'de mesleki çalışmalarımı devam ettirmekteyim. Danışanlarımın çoğunluğunu okul öncesi ve daha sonrasında da okul çağı çocuklar oluştursa da yaş grubu ayırt etmeksizin birçok kişiye dil ve konuşma terapisi hizmeti sunmaktayım.

Çocuğumun konuşma bozukluğu vardı. Tavsiye üzerine kendisine gittik. 6 aydır seans alıyoruz. Baya yol katettik. Neva Hanım muhteşem bir insan. Alanında yetkin. İnsana yaklaşımı ve çocuğa yaklaşımı iyi. Biz çok memnunuz.

Çocuğum 5-6 harfi çıkartamıyordu. 8-9 seans aldık. Seanslar sayesinde farkı görebildik. Olumlu sonuçlar aldık. Arkadaşımın tavsiyesi ile gittik. Neva Hanım ılımlı ve gayretli bir uzman. Biz çok memnun kaldık.

Konum: başka bir yer Diğer

Babamın beynine pıhtı attıktan sonra babam fiziksel hareketlerini ve konuşma kabiliyetini kaybetti. Biz de terapist arayışına girdik. Terapist arayışımızdan sonra Neva hanıma ulaştık. Kendisi bizimle ve terapi süreciyle çok ilgilendi. Haftalık çalışmalarla da ilgilendi. Terapimiz hala devam ediyor. Babam cümle kurmaya ve bizimle konuşmaya başladı. Kendisi güleç,sevecen, işinde başarılı birisi. Kendisine başarılar diliyorum

P
Konum: Mersin Dil Ve Konuşma Merkezi Oyun Terapisi

Neva hanim ile 2 yasindaki kizimin konusma gecikmesi oldugunu dusundugumde tanistik kizimin ilk seansa gittigimizde 50 kelimesi vardi daha sonra terapiya basladik neva hanim cok sicakkanli cok kibar cok sakin kizimla uyumlari cok iyiydi kizim neva hanimi cok sevdi ve her hafta sevinerek gitti daha ilk seansimizda kizimda gelismeler basladi ve cok mutlu olduk eve odevler veriyordu neva hanm videolar istiyordu n zaman arasam birsey sorsam iletisimdeydi 4 seans alabildik sehir degistirmemiz sebebiyle o zamanda birakmadi bizi aradi sordu bir terapist onerdi neva hanimi cok sevdik istemeyerek ayrildik emeklerinden ilgisinden ve bilgisinden cok memnundum basarilarinin devamini diliyorum eminim cok annenin yüzünü güldürecek neva hanim

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Tedaviye başlamadan önceki tanılama yapması, tedavi süresince uyguladığı yöntem ve teknikler, oğluma gösterdiği empati, hoşgörü, ve sevgisi gerçekten mükemmel bir davranış biçimi.İnanılmaz bir ilerleme kaydettik. Verdiği çalışmalar sadece konuşma anlamında desteklemedi. Ayrıca belleği kullanma, yazıyı düzeltme, özgüven,kendini rahat bir şekilde ifade etme yeteneğide kazandırdı. Verdiği tüm emekleri için minnettarım.

Konum: başka bir yer Diğer

Kızım için Neva hanıma başvurmuştum. Kızım yaşıtları gibi konuşmuyordu. Neva hanımın kızımla iletişimi çok güzeldi, bizimle hep çok ilgilendi. Şu anda kızım daha iyi iletişim kuruyor.

P
Konum: Mersin Dil Ve Konuşma Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlumda kekemelik vardı.Daha önce başka bir uzman dan yardım almıştım fakat verimli olmamıştı.araştırmalarım sonucunda neva öğretmenim çalıştığı kurumu farkettim şansımıza neva öğretmen düştü.Ben çalışmaların böyle ilerlediğini her gittigimde mucize gibi degışmelerin oldugunu gördükçe iyiki dedıgım bir insan.Tabiki düzelmedi ama en aza indi bizde onun sayesinde bilinçlendik. Oglum hala devam ediyor.daha da iyi olacagına inanıyorum.İyiki tanımışız.

Konum: başka bir yer Diğer

Neva hanıma tavsiye üzerine başvurduk. Çocuklarım için görüştük, çocuklarımda kekemelik vardı. Kendisi en başından beri disipli bir şekilde süreci takip etti. Bizi her seans sonunda detaylıca bilgilendirdi,çalışmaları kontrol etti. Çocuklar terapiye naşladıktan kısa süre sonra daha rahat konuşmaya, yabancılarla daha kolay konuşmaya başladılar. Biz Neva hanımdan çok memnun kaldık, çok güleryüzlü ve özverili birisi

Konum: başka bir yer Diğer

Ben iki çocuğum için Neva hanıma ulaştım. Çocuklarımın ikisinde de kekemelik vardı. Birisi 7 yaşında, birisi 15 yaşında çocuklarım. Terapiye başlamadan önce ikisi de çok kekeliyordu, oğlumun kendine güveni de yoktu. Kekemeliğinden dolayı okulda konuşmak istemiyordu. Neva hanımla çalışmaya başladıktan sonra hızla ilerledik,takılmaları azaldı. Kendisi her hafta ne yapıldığını,ödevleri kontrol ediyordu. Bizi de detaylıca bilgilendirdi. Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldık,çocuklara çok faydası dokundu. Neva hanım sayesinde çocuklar daha rahat konuşuyor.

T
Konum: başka bir yer Diğer

Neva hanım’dan 4 yaşındaki oğlumuz için yaklaşık 3 ay gibi bir süre danışmanlık aldık. Ve çok hızlı, programlı bir sürecin sonunda şuan sorunumuz kalmadıKendisi gerçekten işinde uzman, etik çalışan ve çok programlı bir terapist. İyiki tanıdık sizi, iyiki varsınız