Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi, Nakit

Yamaçtepe Mah., Kahramanmaraş

Psk. Dan. Neva Şahin

Psikolojik Danışman & Aile Danışmanı, Oyun Terapisi Uygulayıcısı, EMDR Danışmanı Neva Şahin,
Kafkas Üniversitesi Psikolojik Rehberlik, Danışmanlık bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi, Çocuk Gelişimi bölümünü onur belgesi ile tamamladı. Aktif olarak Korkut Ata Üniversitesi, Aile Danışmanlığı Yüksek Lisansı yapıyor. Eğitim hayatı boyunca çeşitli çalışmalar yaparak ve eğitimler alarak alanda çalışmaya yönelik deneyim ve tecrübe kazanmaya özen gösterdi. Online olarak Türkiye ve yurt dışındaki çocuk, yetişkin ve çiftlerle çalışmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ta iseniz yüz yüze görüşmeler de sağlıyor.

Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi, Evlilik ve Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Duygu Odaklı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi, Oyun Terapisi, Masal Terapisi, Çocuklarda BDT, Filial Terapi Ebeveyn-Çocuk İlişkisi Uygulayıcı Eğitimi, Kabul ve Kararlılık Terapisi Uygulayıcı Eğitimi, ACT, Evlilik ve Çift Terapisi, Çocuk Resimlerinin Psikolojik Analizi eğitimlerini tamamlamış, sertifikalarını almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi süpervizyonlarını da almış olup tekniklerini de uygulamaktadır.

Çocuk Objektif Testler: Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Burdon Dikkat Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Frostig Görsel Algılama Testi, Kohs Küpleri Zekâ Testi, Cattell Zekâ Testi, D2 Dikkat Testi
Çocuk Projektif Testler: Bir İnsan Çiz Testi ve Bir Aile Çiz Testi, Luisa Düss Psikanalitik Hikayeler Testi, Ağaç Çiz, D10 Projektif
Çizim Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Rotter Cümle Tamamlama Testi
Beck Anksiyete ve Beck Depresyon Ölçeği uygulamaktadır. Çocuk ve Erişkinler Moxo Dikkat Testini uygulamaktadır. (Moxo Türkiye)

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hayatımın en zor günlerini yaşadığım ve kimseyle paylaşamadığım süreci birine anlatmak sırtınızda büyüyen yükten kurtulmak gibi bir şey hele ki benim gibi her şeyi kendi içinizde yaşıyor ve dışarı yansıtamıyorsanız bu daha da büyüyen bir soruna dönüşüyor. Neva hocama her şeyi anlatmaya başladığım andan itibaren yaptığı nokta atışlar ile kendimi yeniden tanımaya başlıyorum gibi. Henüz ikinci seansım bitti her şey çok güzel ilerliyor ve 1 saatlik zaman diliminin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz seans bittikten sonra seansı kendi içinizde değerlendirdiğinizde çok şey konuştuğunuzu ve kendinize bir çok şey katabileceğinize cesaretlendiriyor.

Konum: Psk. Dan. Neva Şahin Normal Randevu

Toksik ilişki sürecim vardı tam o sırada Neva hanımı buldum yüz yüze görüştük kendisi ile. Seanslar gerçekten bana çok iyi geldi süreci sonlandırmakta çok zorlandım kendisine başarılar diliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendinizi en doğal halinizle ifade etmekten çekinmeyeceğiniz bir ortam sağlıyor Neva hanım. Paylaşımlarınızı yaparken bir üçüncü göz oluyor adeta. Farkında olmadığınız şeyleri artıları ve eksileri ile farketmenizi sağlıyor. Kendiniz için bir şey yapmak istiyorsanız ve bu konuda böyle bir ihtiyacınız olduysa,kesinlikle Neva hocamdan bir randevu almalısınız.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Terapi sayesinde daha kaliteli hayat sürmeye başladım. Kendimi tanıdım ve kendime değer vermeyi öğrendim.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sekizinci seanstayım. Bende iyi gelmeyeceğini düşünerek başladım. Ne olacak ki arkadaşımla da konuşurum konuşarak çözülecekse eğer diyenlerden hani. O kadar iyi geliyor ki bu kadar kısa süre de bile anlatamam. Kendimi daha iyi tanıdım. Göremediğim şeyleri gördüm. Her defasında ben bu açıdan nasıl bakmadım nasıl böyle düşünmedim diye yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle şöyle bi silkelenmenin verdiği keyif paha biçilemez. Hele ki Daha farkında biri olmak. Devam edeceğim seanslara severek

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Neva hanımdan önce başka doktorlar ile de görüştüm ancak yıldızımız uyuşmadı ama Neva hanımın enerjisi ve olaylara karşı yaklaşımı ile oldukça keyifli bir terapi süreci yaşadım kendisine buradan tekrardan minnetlerimi iletmek isterim bana kattığı farkındalıklardan ötürü

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

OKB için terapi alıyorum. 6 seanstır terapi alıyorum. Neva Hanım gerçekten çok ilgili. Rahatsızlığm konusunda çok yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben travma sonrası stres bozukluğu için Neva Hanım ile görüşme sağladım. Depremden sonra ortaya çıkan bu durum beni çok yordu. 5 seans oldu Neva Hanım ile görüşüyoruz. Büyük ilerleme kaydettik. Daha devam etmeyi düşünüyorum.

Konum: Psk. Dan. Nevanur Şahin Çift Terapisi

Çift terapisi aldık 10 seansta çok iyi geri dönüş aldık eşimle gayet mutluyuz şuan

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Neva hanım ile çok güzel bir süreç geçirdik. Bana kattıkları sayesinde hayatımda uzun vadede olumlu değişiklikler oldu. Süreç içerisinde çeşitli uygulamalarla benim kendimi keşfetmeme ve daha sağlıklı bir birey hâline gelmeme sebep oldu. Kendisine her şey için minnettarım.