ha...a
Hastalarına karşı ilgisiz ve yeterli zamanı ayırmıyor. Sorduğunuz sorulara bile cevap vermiyor. Gittiğime pişmanım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
be...i
Geçmeyen bir arpacık şikayetiyle kendisine danışmıştım. Farklı bir rahatsızlık olduğunu öğrendim ve başarılı bir operasyonla göz kapağımdaki kitleden kurtuldum. Kendisine bu mecra aracılığıyla tekrar teşekkür ediyorum.
yü...n
gözümdeki rahatsızlıktan dolayı birçok doktora gittim .Ancak hastasını neval hn kadar dinleyen ilgilenen bir doktorla karşılaşmadım beni dinleyen ve derdimi anlayan bir hekim kendisine teşşekkür ederim
fa...u
HASTALARA BİR ANNE ŞEFKATİYLE YAKLAŞARAK HASTANIN EĞİTİM VE KÜLTÜRÜNE GÖRE HİTAP EDERK MUAYENE YAPIP HASTAYI HOŞNUT ETMESİ
Neval Bora Ufakçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neval Bora Ufakçay, Göz Hastalıkları.
Neval Bora Ufakçay adresi nerede?Neval Bora Ufakçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neval Bora Ufakçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neval Bora Ufakçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neval Bora Ufakçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neval Bora Ufakçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neval Bora Ufakçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neval Bora Ufakçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Neval Bora Ufakçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları