İstiklal Mahallesi Reşadiye Caddesi No:14/9, Odunpazarı, Eskişehir
se...k
Dişlerimin görüntüsünden memnun olmadığım için Nevin hocama gittim zirkonyum kaplama yaptı ve çok memnun kaldım hocamın eline sağlık çok tatlı ve ilgili bir doktor kendisinden çok memnun kaldım
Nevin Büşra Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevin Büşra Uysal, Diş Hekimi.
Nevin Büşra Uysal adresi nerede?Nevin Büşra Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Reşadiye Caddesi No:14/9 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevin Büşra Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevin Büşra Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nevin Büşra Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevin Büşra Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevin Büşra Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevin Büşra Uysal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nevin Büşra Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri