Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği
Dolphin İş Merkezi Eryaman Mahallesi Dildevrimi cd. 285.sk.No:3 Daire:42, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +89 daha fazla

Apikal Rezeksiyon

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Hekimi Randevusu

Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği

Dt. Nevin Eren 1979 Ankara doğumludur.
2003 yılında Gazi Üniversitesi Dİş Hekimliği Fakültesinden tahsilatını tamamlamıştır.
*2004-2010 yılları arasında Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde
*2010 - 2018 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Diş Hekimi olarak görev almıştır.
Tedavide estetik çalışmalar ön planda olup zirkonyum,emax-empres porselen ve bleaching(beyazlatma) gibi gülüş tasarımına yönelik çalışmalar yapmaktadır.Diğer tedaviler: İmplant,cerrahi çekim,restoratif tedaviler,hassas tutuculu protezler.

Makaleler
Röportaj

Konum: Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği Diş Hekimi Randevusu

4 adet 20’lik diş çekimimi 2 ayrı seansta Dr. Nevin Eren yaptı. Ciddi bir dental işlem korkum olmasına rağmen hep sorunsuz ve kolay oldu tedavilerim. Alt-üst olarak sağ ve sol taraftaki 20’liklerimi 2’şerli şekilde çektik ve işlem tamamen acısız ve çok hızlı oldu. Çekim sonrası biraz ağrılı bir süreç fakat dikkatli olursanız 1 hafta içersinde sorunsuz bir şekilde iyileşiyor. Özellikle 20’lik diş çekimi konusunda Dr. Nevin Eren çok başarılı. Bu tür cerrahi işlemlerde bir takım komplikasyonlar oluşabildiği için tecrübeli ve güvende hissettiğiniz bir hekiminizin olması önemli bence. Ben çok memnunum ve şanslı hissediyorum.

Konum: Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği İmplant

Doktoruma tavsiye üzerine hem implant hem de zirkonyum kaplama yaptırmak için ulaştım. Ön dişlerimde bir eksiklik vardı. İlk başta gerekli tüm açıklamaları yaparak bizi bilgilendirdi. Yaşım 20 olduğu için endişelerim vardı. İmplant markası, sonrasında yapılacak kaplamalar ve süreç ile ilgili aklımızdaki tüm soruları cevaplandırdı. Sonra tedavim planladığımız gibi ilerledi. Her aşamasında hem Nevin hanım hem de asistanlar çok ilgilendiler. Aklıma bir şey takıldığında hemen yardımcı oldular. Tedavimden ve dişlerimden çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dt. Nevin Eren

Tüm hastalarıma gerekli bilgileri verip yapılacak işlemleri tek tek anlatırım ki kafalarında soru işareti kalmasın.Bir de sonuç istedikleri gibi olduğunda artık kocaman bir aile oluyoruz.

K
Konum: Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği 20'lik Diş Çekimi

O kadar çok korkularım vardı ki bu polikinlik sayesinde bütün işlemlerimi korkmadan aylardır benimle bıkmadan iletişim kuran bana yol gösteren dolgu, kanal tedavisi ve 20lik diş çekimini yapan ve korkumu yenmemi sağlayan Nevin hocama ve ekibine gerçekten çok teşekkür ederim

Dt. Nevin Eren

Hastalarım da ilk yapmaya çalıştığım şey korkularını yenip güven kazanmak.Başaranildiysem ne mutlu

Doktoruma tanıdığım aracılığıyla ulaştım yirmilik diş ağrısı ile gittim gerçekten başarılı cerrahi yeteneği iyi bir doktor çok kolay ve ağrısız bir şekilde dişimi çektirdim. Güler yüzlü samimi ve içten olmaları en büyük artıları diyebilirim, çevreme de doktorumdan memnun kaldığımı ve mutlaka gitmelerini söylüyorum.

Evime yakın ve arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Dolgu ile başladım,daha sonra çocukların ortodonti tedavisi ile devam ediyoruz. Tedavi süreci olması gerektiği gibiydi,biz memnun kaldık.Doktorumuz kibar,anlayışlı,işini bilen ve güven veren bir bayan.Kesinlikle tavsiye ederim.

Dt. Nevin Eren

Güveniniz bizi onurlandırıyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.tavsiyeniz için teşekkürler

Y

Tavsiye üzerine ulaştım. Diş dolgusu ve implant,tedavi süreci hakkındaki görüşüm mükemmel ,pratik,işine vakıf,insanı rahatlatıyor, bundan sonra Aile doktorumuz ,herkese de tafsiye ediyorum. Çevremdekilere de anlatıyorum. İyi ki tanışmışım.

Dt. Nevin Eren

Hastalarımın referansı bizim için çok değerli . teşekkürler

Konum: Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği Diğer

20 lik dişimi çektirdim ve gerçekten hiç ağrı sızı duymadım.antibiyotik bile kullanmadan hemen iyileşti.eli gerçekten çok hafif

Dt. Nevin Eren

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.

20'lik dişimi çektirmek için gittim. Dakikalar içinde geçmiş olsun dedi ve umduğumdan daha iyi çıkan alanında uzman harika iletişim kurabilen son derece elit bir ortamda tedavi görmekten mutlu olduğumu bildirmek isterim. Yapmış olduğu dikişteki estetikliği de harika olduğunu söylemek isterim. En önemlisi işini severek yapan harika bir diş hekimi . Şiddetle tavsiye ederim :)

Dt. Nevin Eren

Hastalarımin yorumları benim için çok değerli.Hem hekim hem de insan olarak elimden gelenin iyisini yapmaya çalışırken sizin de bunu anlamanız beni çok mutlu etti.gecmis olsun

Ç

Nevin Hanım'dan çok memnunum. İyi ki kendisiyle tanışıp, denk gelmişim. Kendisi diş eti tedavimi uyguladı. Tedavimden sonra çok şükür dişlerimde ve diş etimde herhangi bir sıkıntım yok. Nevin Hanım'ın yaptığı her işlemden çok memnunum.

Dt. Nevin Eren

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

T

Doktorunuz Nevin Hanıma bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Dişlerimde bulunan çürüklerden dolayı kanal tedavisi ve implant için başvurdum. Tedavi sürecim planlandığı şekilde sorunsuz yürüdü. Dış tedavim boyunca gerekli bilgilendirme yapıldı. Korkarak oturduğum dişçi koltuğuna Nevin Hanım sayesinde aslında korkulacak bir şey olmadığını gördüm.Gercekten işini severek yapan konuya hakim bunu hastasına rahatlık olarak yansıtan bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Dt. Nevin Eren

Gerçekte hastalarımın muayene koltuğuna oturduklarında ne kadar korktuklarını bildiğim için olabildiğince empatik yaklaşmaya çalışırım.Güveniniz için teşekkürler