Diş Hekimi Randevusu
Dolphin İş Merkezi Eryaman Mahallesi Dildevrimi cd. 285.sk.No:3 Daire:42, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Özel Eryaman Dentestetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikiniği
2003 yılında Gazi Üniversitesi Dİş Hekimliği Fakültesinden tahsilatını tamamlamıştır.
*2004-2010 yılları arasında Balıkesir Emniyet Müdürlüğünde
*2010 - 2018 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Diş Hekimi olarak görev almıştır.
Tedavide estetik çalışmalar ön planda olup zirkonyum,emax-empres porselen ve bleaching(beyazlatma) gibi gülüş tasarımına yönelik çalışmalar yapmaktadır.Diğer tedaviler: İmplant,cerrahi çekim,restoratif tedaviler,hassas tutuculu protezler.
i̇....
4 adet 20’lik diş çekimimi 2 ayrı seansta Dr. Nevin Eren yaptı. Ciddi bir dental işlem korkum olmasına rağmen hep sorunsuz ve kolay oldu tedavilerim. Alt-üst olarak sağ ve sol taraftaki 20’liklerimi 2’şerli şekilde çektik ve işlem tamamen acısız ve çok hızlı oldu. Çekim sonrası biraz ağrılı bir süreç fakat dikkatli olursanız 1 hafta içersinde sorunsuz bir şekilde iyileşiyor. Özellikle 20’lik diş çekimi konusunda Dr. Nevin Eren çok başarılı. Bu tür cerrahi işlemlerde bir takım komplikasyonlar oluşabildiği için tecrübeli ve güvende hissettiğiniz bir hekiminizin olması önemli bence. Ben çok memnunum ve şanslı hissediyorum.
i̇....
Doktoruma tavsiye üzerine hem implant hem de zirkonyum kaplama yaptırmak için ulaştım. Ön dişlerimde bir eksiklik vardı. İlk başta gerekli tüm açıklamaları yaparak bizi bilgilendirdi. Yaşım 20 olduğu için endişelerim vardı. İmplant markası, sonrasında yapılacak kaplamalar ve süreç ile ilgili aklımızdaki tüm soruları cevaplandırdı. Sonra tedavim planladığımız gibi ilerledi. Her aşamasında hem Nevin hanım hem de asistanlar çok ilgilendiler. Aklıma bir şey takıldığında hemen yardımcı oldular. Tedavimden ve dişlerimden çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
kb...r
O kadar çok korkularım vardı ki bu polikinlik sayesinde bütün işlemlerimi korkmadan aylardır benimle bıkmadan iletişim kuran bana yol gösteren dolgu, kanal tedavisi ve 20lik diş çekimini yapan ve korkumu yenmemi sağlayan Nevin hocama ve ekibine gerçekten çok teşekkür ederim
Doktoruma tanıdığım aracılığıyla ulaştım yirmilik diş ağrısı ile gittim gerçekten başarılı cerrahi yeteneği iyi bir doktor çok kolay ve ağrısız bir şekilde dişimi çektirdim. Güler yüzlü samimi ve içten olmaları en büyük artıları diyebilirim, çevreme de doktorumdan memnun kaldığımı ve mutlaka gitmelerini söylüyorum.
Evime yakın ve arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Dolgu ile başladım,daha sonra çocukların ortodonti tedavisi ile devam ediyoruz. Tedavi süreci olması gerektiği gibiydi,biz memnun kaldık.Doktorumuz kibar,anlayışlı,işini bilen ve güven veren bir bayan.Kesinlikle tavsiye ederim.
y.....
Tavsiye üzerine ulaştım. Diş dolgusu ve implant,tedavi süreci hakkındaki görüşüm mükemmel ,pratik,işine vakıf,insanı rahatlatıyor, bundan sonra Aile doktorumuz ,herkese de tafsiye ediyorum. Çevremdekilere de anlatıyorum. İyi ki tanışmışım.
i̇....
20'lik dişimi çektirmek için gittim. Dakikalar içinde geçmiş olsun dedi ve umduğumdan daha iyi çıkan alanında uzman harika iletişim kurabilen son derece elit bir ortamda tedavi görmekten mutlu olduğumu bildirmek isterim. Yapmış olduğu dikişteki estetikliği de harika olduğunu söylemek isterim. En önemlisi işini severek yapan harika bir diş hekimi . Şiddetle tavsiye ederim :)
ç.....
Nevin Hanım'dan çok memnunum. İyi ki kendisiyle tanışıp, denk gelmişim. Kendisi diş eti tedavimi uyguladı. Tedavimden sonra çok şükür dişlerimde ve diş etimde herhangi bir sıkıntım yok. Nevin Hanım'ın yaptığı her işlemden çok memnunum.
t.....
Doktorunuz Nevin Hanıma bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Dişlerimde bulunan çürüklerden dolayı kanal tedavisi ve implant için başvurdum. Tedavi sürecim planlandığı şekilde sorunsuz yürüdü. Dış tedavim boyunca gerekli bilgilendirme yapıldı. Korkarak oturduğum dişçi koltuğuna Nevin Hanım sayesinde aslında korkulacak bir şey olmadığını gördüm.Gercekten işini severek yapan konuya hakim bunu hastasına rahatlık olarak yansıtan bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Nevin Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevin Eren, Diş Hekimi. Size Nevin Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Nevin Eren adresi nerede?Nevin Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dolphin İş Merkezi Eryaman Mahallesi Dildevrimi cd. 285.sk.No:3 Daire:42 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevin Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevin Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nevin Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nevin Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nevin Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevin Eren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nevin Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Nevin Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri