Eko(Ekokardiyografi)
Eko(Ekokardiyografi)
Büyükdere Caddesi Tankaya Palas Apt. No:14 Kat 7 D. 20 Şişli, İstanbul
Nevrez Koylan Muayenehanesi
fi...n
Nevrez hocaya eşim için gittik. Kendisi oldukça pozitif, güleryüzlü bir hoca.Her sorunuza yanıt alabilirsiniz. Sohbet havasında geçen muayene ve sonucundan çok memnun kaldık. Bir doktordan öte bir ağabey gibi bize nasihatlar verdi, önerilerde bulundu hepsini biz oraya onun arkadaşıymışız da çayını içmeye gitmişiz rahatlığıyla bize yaşattı. Zaten bu rahatlık ve güzevnle çıkıp iyi olmamak mümkün değil. Konusunda uzman, insan olarak iyi bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Sayın Profesör Nevres Koylan.. Merhum babanıza Allahtan rahmet,sizlere başsağlığı dileriz... Eskişehire ziyaretinizde verdiğiniz tedavi yöntemleriyle babam sayenizde şifa buldu.Çok teşekkür ediyor,saygilarımızı sunuyoruz....
f...
Nevrez hoca eskiden Çapa Tıp Fakültesinde hoca imiş ve oradaki arkadaşlarımdan da çok olumlu geri bildirimler almıştım fakat site aracılığıyla daha olumlu yazılar gördüğümüz için gitmeye karar verdik.Çok ilgili ve rahatlatıcı bir doktor. Gitmeden önce kafamızda pek çok soru ve endişe vardı, hepsini giderdi. Size oldukça vakit ayıracak, pek çok soru bulacak ve kendi uzmanlığı dışında bir de psikoljik danışmanlık verecek ve kesinlikle rahatlamış olarak yanından çıkacaksınız, kendi adıma garanti veririm. İşinde profesonel, insancıl ve empati kurabilen bir doktor düşünürseniz Nevrez hocayı kesinilikle tavsiye ederim.
Nevrez Koylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevrez Koylan, Kardiyoloji, İç Hastalıkları. Size Nevrez Koylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi).
Nevrez Koylan adresi nerede?Nevrez Koylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Caddesi Tankaya Palas Apt. No:14 Kat 7 D. 20 Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevrez Koylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevrez Koylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nevrez Koylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nevrez Koylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nevrez Koylan hangi dilleri konuşuyor?Nevrez Koylan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nevrez Koylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevrez Koylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevrez Koylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevrez Koylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nevrez Koylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar