gü...e
hocama ve sağlık personeline çok teşekkür edrim ilği ve alakalarına .hocam dizimdeki problemi çok başarılı birşekilde ameliyatını gerçekleştirdi allah razı olsun hocamdan.
me...n
Ameliyat kararı aldık, dizime protez takılarak düzeltidi. Ameliyatım inanılmaz bir şekilde başarılı oldu,gerek operasyon öncesi gerek operasyon sonrası ilgi ve alakası beni çok etkiledi. Ağır bir ameliyat olmasına rağmen asla pişman olmadım ve şuan günlük hayatımda normal insanlardan bile kondisyon olarak iyi durumdayım. Kesinlikle gözü kapalı güvenilebilecek bir hekimimiz. Tekrardan buradan kendisine teşekkür ediyorum.
Nevzat Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Aydın, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Nevzat Aydın adresi nerede?Nevzat Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nevzat Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevzat Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevzat Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nevzat Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları