İstanbul/Beylikdüzü’nde Roza Akademi Bebek Ve Çocuk Gelişim Merkezini kurucusudur.
Adnan kahvceci mah. Esentepe cad. No:12 Gizem apartmanı No:1, Beylikdüzü, İstanbul
Ergoterapi Randevusu
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Roza Akademi Bebek Ve Çocuk Gelişim Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
sü...e
Kızımın çocukluk çağı mastürbasyonu ve duyusal hassasiyetleri nedeniyle kendisiyle görüşmeye başladık. Nevzat Bey'in alanında uzman,yetkin ve ilgili bir ergoterapist olduğu ilk değerlendirme görüşmesinde kızımız hakkındaki nokta atışlarıyla belli oldu. Kızım için her hafta görmek istediği ve beraber vakit geçirmeyi çok sevdiği bir abi oldu. Bu danışmanlık sürecinde bazen umutsuzluğa kapılsak bile kendisi bize çok güzel bir rehber oldu. Kızımın hayatındaki ve davranışlarındaki olumlu değişimlerin çoğunda Nevzat Hocam'ında izi var. Biz kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız.
ş...
Nevzat Beye internet üzerinden araştırmalarım sonucu ulaştım. Çocukluk çağı sürtünme davranışı konusunda yardım almak için başvurdum. Çalışmalarımız devam etmekte olup gayet iyi bir süreç geçiyoruz. Kendisini tavsiye ederim.
f.....
Ben çok memnunum 5 senedir devam ediyoruz onunla tanıştığımızdan itibaren kızım da ilerleme o kadar iyi oldu ki bu yüzden kendisinden asla vazgeçemiyoruz.Kızım da benim derinlik duygusu yok normal hayatta yapamadığı zaman üzüldüğümüz şeyleri aştık önce seanslar da yaptı günlük hayatımıza taşımadı kızım dışında tüm aile bireyleriyle de ilgilendi biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini söyledi gerçekten normal hayata taşıdı park da her tarafa taşıdı.Elim de bir mikrofon olsa da duygu hassasiyetini herkese anlatabilseydim.
İyi ki tanımışız Nevzat Bey'i iyi ki var ve çok seviyoruz onla çok çalıştık aile gibi olduk çok büyük değişiklik oldu farkındalık oldu dikkat dağınıklığı vardı o düzeldi.Daha önce hizmet verdiği yerden tanıyorum o bize mucize gibi oldu her zaman hayatımız da olsun onun dokunuşları bir harikaydı oğlum da Nevzat hocasını çok sever.
ü.....
Nevzat Bey ile oğlum 5 senedir beraberler biz kendisi ile devam etmek için yer açınca orada sürecimize devam ettik işini son derece düzgün yapan başarılı aldığı eğitimin hakkını veriyor. Oğlum 5 senedir bu konu da ergoterapi hem fiziksel hareketler tırmanma yürüme ve özellikle komut alma disiplinli konular ve yönerge konularıyla bir engeli nasıl aşabileceğini parkuru nasıl geçebileceği konusunda fikirleri keşfetti. Nevzat Bey'in çalışma öğrencilerine olan katkılarından çok memnunum.
Biz çok memnun kaldık 2 sene kadar çalıştık çocukla iletişimi diyalogu çok güzel çok verimli geçti bizim için hiç bir sıkıntı yaşamadık. Ergoterapi desteği aldık fiziksel becerilerinde de farklılık oldu bisiklete binemiyordu tırmanamıyordu atlama zıplama çok fazla faydasını gördük.
il...
Gerek ilgisi gerek bilgisi sayesinde evladima en buyuk destegi verdi onun sayesinde cocugumda cok buyuk gelismeler gordum motor gelisiminde eksiklik vardi nevzat bey bunlari gelistirdi iyi ki varsiniz ve iyiki sizi tanimisiz
bü...a
Bir sürü ergoterapist deneyimimizden sonra Nevzat bey i bulduk.Kendisi donanımlı ,işinin ehli bi ergoterapist .Oğlum 3 aydır kendisinden ergoterapi alıyor ve inanılmaz değişimler kaydettik.Ders bitiminde dersin içeriği ve neler yaptıkları ile ilgili bilgilendirme yapıyor ve daha sonra nasıl bir yol izlememiz gerektiğini anlatıyor. iletişimi çok iyi.Oğlum ilk defa itirazsız bir kuruma kendi isteğiyle giriyor.İyi bir ergoterapist arıyorsanız gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz
ay...n
Eylül2022 den beri oğlum Nevzat hocadan ergoterapi alıyor. İkametgah değişikliği sebebiyle 1 ay farklı ergoterapistle çalıştık fakat cocuk gelişimcimiz Nevzat hocayla olan süreçte oğlumun daha iyi gelişim gösterdiğini gözlemledi ve daha fazla zaman kaybetmeden mesafeler ne kadar uzak olursa olsun hocamıza geri döndük ve birkez daha Nevzat hocanın mesleğinde ne kadar başarılı olduğunu öğrenmiş olduk.Oğluma katmış olduğu tüm güzellikler için teşekkür ederim iyiki varsınız.
a....s
Oğlum 5 aylık 550 gram doğdu. Biz Nevzat hocadan önce 2 yıl ergoterapi alıyorduk fakat hiç memnun kalmamıştık. Çok şanslıyız ki Nevzat Hocamız karşımıza çıktı. Aliaslanla ilk dersten itibaren iletişimi olsun ders içi uyumu olsun hepsi mükemmel. Aliaslan derslerine keyifli gidiyor ve gözle görülücek gelişmeleri dikkatimizden kacmiyordu. Nevzat hocamız artık Aliaslan'in hayatınin her alanında olucak. İyiki sizin gibi saygıdeğer ve değerli bir hocamızla karşılaştık. İyiki varsınız.
Nevzat Baykal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Baykal, Ergoterapi. Size Nevzat Baykal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu, Beckman Oral Motor Değerlendirme, Bilişsel Rehabilitasyon, DIR Floortime, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), El Rehabilitasyonu, Ergoterapi, Görme Rehabilitasyonu.
Nevzat Baykal adresi nerede?Nevzat Baykal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan kahvceci mah. Esentepe cad. No:12 Gizem apartmanı No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Baykal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Baykal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nevzat Baykal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nevzat Baykal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nevzat Baykal hangi dilleri konuşuyor?Nevzat Baykal ile Bulgarca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nevzat Baykal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Baykal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevzat Baykal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevzat Baykal hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Nevzat Baykal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nevzat Baykal hangi sigortaları kabul ediyor?Nevzat Baykal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.