Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Nevzat Demirbilek Muayenehanesi
2014-2019 yılları arasında 6 yıl Bilgi Üniversitesi Odyometri Bölümünde Öğretim Üyeliği görevinde bulunmuştur. Çok sayıda ulusal ve uluslararası kongre ve eğitim çalışmalarına katılmış olan Demirbilek’in yayınlanmış pek çok makalesi vardır. Ayrıca Odyoloji alanında yazılmış iki kitabı mevcuttur.
Nevzat Demirbilek
er...n
Nevzat hocam sizi tanımasaydım asla ameliyat olmaya cesaret edemezdim. Onlarca Prof gezdikten sonra nihayet başka bir doktor beni size yönlendirdi yani Allah sizi karşıma iyi olmam için çıkardı. Tümörü aldınız iyileştim herkese sizi anlatıyorum. Kafa tabanı tümöründe siz Türkiye'de 1 numarasınız. Ömrünüz uzun olsun sizi heryerde anlatmaya devam edicem. Saygılar.
bu...k
nevzat hocam her şey için teşekkür ediyorum. senin gibi mütevazi hastasıyla yakından ilgilenen hastaya güven veren bilgi beceriye sahip kişiliginizle saglıklı ömürler diliyorum
şe...i
Dr. Nevzat Demirbilek bir sanatkardır. Kendi alanına hakim olması yanında hasta ile bir arkadaş ve bir yakını gibi iletişim kurması onun ayrıcalığıdır. Yaklaşımı hastaya güven verir. Yapılabilecek ve yapılması sakıncalı olan tedavileri ve ameliyat yöntemlerini hastaya açıkca anlatır ve hastayı güvenli biçimde yönlendirir. Doğru teşhis ve tedavisi yanında yaptığı ameliyatlarının her biri sanat işidir , bir heykel tıraş gibidir. kendi organlarıma ve dış görünüşüme önem veren Bir profesyonel olarak kendimi gönül rahatlığı ile kendisinin ellerine emanet ettim ve bundan dolayı da çok mutluyum. Ameliyat işi büyük ölçüde bir sanat işidir ve Nevzat Bey bir sanatkardır...
Nevzat Demirbilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Demirbilek, Kulak Burun Boğaz. Size Nevzat Demirbilek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu.
Nevzat Demirbilek adresi nerede?Nevzat Demirbilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dolap Cad.Gurup Ap. No:7 Kıztaşı Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Demirbilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Demirbilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nevzat Demirbilek hangi dilleri konuşuyor?Nevzat Demirbilek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nevzat Demirbilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Demirbilek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevzat Demirbilek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevzat Demirbilek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nevzat Demirbilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları